luni, octombrie 21

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, luni, că rezultatul pe muchie de cuţit de la referendumul pentru integrarea în Uniunea Europeană a Repubici Moldova „este o dovadă că trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a convinge şi cetăţenii din provincie şi zonele rurale”. Acesta consideră că „este obligatoriu ca acest rezultat să fie dublat de realegerea doamnei Maia Sandu pentru un nou mandat prezidenţial”.

„Felicitări tuturor cetăţenilor moldoveni care au rezistat în faţa presiunilor incredibile ale Moscovei şi au reuşit să îşi ducă ţara de partea bună a istoriei. Rezultatul pe muchie de cuţit de la referendumul pentru integrarea în Uniunea Europeană este o dovadă că trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a convinge şi cetăţenii din provincie şi zonele rurale, unde Rusia are mai multă eficienţă propagandistică, că viitorul Republicii Moldova este doar către Vest”, a scris, luni, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cu Maia Sandu preşedinte şi cu un guvern pro-european va fi tot mai clar că flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chişinău! România este total alături de Republica Moldova”, a mai transmis premierul, potrivit News.ro.

Rezultatele la referendumul proeuropean din Republica Moldova, la ora 08.00, indica egalitate după prelucrarea a 98.29% din totalul proceselor verbale. După prelucrarea a 98,33%, din procesele verbale, scorul era de 50,03% la 49,97% în favoarea celor care spun „DA” aderării Republicii Moldova la UE, iar pe măsură ce mai erau de prelucrat datele din câteva zeci de secţii de vot din disapora, răspunsul DA înregistra un avans lent.

Editor : C.S.

Acțiune.
Exit mobile version