duminică, octombrie 6

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor la handbal feminin, având 1155 de reușite, scrie DigiSport. Românca a stabilit recordul în timpul partidei cu echipa daneză Nykobing.

Înaintea meciului CSM-ului cu Nykobing, câștigat 27-26, Cristina Neagu era pe locul doi în topul golgheterelor all-time din Champions League, cu 1145 de reușite, două în spatele Jovanei Radicevic, de la Krim.

Neagu a reușit însă un meci excelent în Sala Polivalentă din București. A înscris de zece ori și a ajuns astfel la 1155 de goluri înscrise în Liga Campionilor. Altfel spus, e cea mai bună maratoare din istoria Ligii Campionilor.

De astfel, la finalul partidei, Cristina Neagu a fost sărbătorită pentru reușita sa. Pe teren a fost adus un banner pe care scria, în engleză, „cea mai bună marcatoare din istorie în Liga Campionilor”.

„A fost un meci foarte dificil. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să câștigăm, asta este cel mai important. (…) Eu încerc să-mi fac datoria. Oamenii văd golurile, sigur, sunt importante, dar la fel de importante sunt și pasele de gol, și modul în care te aperi. Handbalul este un întreg”, a spus Cristina Neagu.

Cristina Neagu a anunțat, în luna septembrie, că se va retrage din handball la finalul acestui sezon.

Editor : I.V.

Acțiune.
Exit mobile version