Monday, January 30, 2023
Home Afacere Regele Charles al III-lea „joacă dur” cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex, umiliți din nou – Evenimentul Zilei

Regele Charles al III-lea „joacă dur” cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex, umiliți din nou – Evenimentul Zilei

by admin

Prințul Harry și Meghan Markle sunt ținuți pe jar de către Regele Charles al III-lea, deoarece nici acum nu a luat vreo decizie cu privire la titlurile copiilor ducilor de Sussex. Potrivit surselor de la palat,  pentru cei doi copii ai lui Harry și Meghan nu a existat nicio schimbare.

Există încă îndoieli și confuzie cu privire la faptul dacă noul monarh le va acorda celor doi tineri titluri regale. Iar această nouă umilință vine după ce prințul Harry și Meghan au fost „retrogradați” pe site-ul regal.

Harry ar fi cerut regelui Charles să le acorde acum titlurile copiilor săi

„Harry și tatăl său au avut o scurtă discuție în zilele de după moartea Reginei, când regele a întrebat dacă este ceva ce Harry și-a dorit pentru copiii săi. Se înțelege că Harry și-a exprimat dorința de a-și lăsa copiii să decidă când vor fi mai mari. Şi totuși, în discuţia privată cu tatăl său i-ar fi spus…dacă e posibil să li se permită să-și primească titlurile acum. Dar, se pare că discuția a încheiat nerezolvată și asta i-a lăsat consternați pe ducii de Sussex”, a declarat Roya Nikkhah, jurnaist.

În primul său discurs național ca suveran, Charles a anunțat că îl va face imediat prinț de Wales pe fiul său cel mare, William. Dar comentatorul regal Daniela Elser a spus că Regele „joacă dur” când vine vorba de titlurile copiilor ducilor de Sussex.

Site-ul regal a fost actualizat la câteva zile de la moartea Reginei cu noile denumiri ale Prințului și Prințesei de Wales și ale copiilor lor. Dar nimic nou despre familia lui Harry.

„De ani de zile, pagina de pe site-ul web regal care detaliază membrii cheie a rămas în mare parte neschimbată, până acum. Anterior, Harry și Meghan, împreună cu Prințul Andrew, erau poziționați la jumătatea distanței, sub membrii seniori rămași. Acum, după actualizarea din această săptămână, Harry și Meghan (și Andrew) au fost plasați în partea de jos a paginii, Harry venind acum după Prințesa Alexandra, în vârstă de 85 de ani, care se află pe locul 56 la rândul său la tron”, mai spune expertul britanic.

Archie și Lilibet au rămas listați pe pagina de succesiune, cu titlurile „Mister” și „Miss”

Regele Charles ar putea „rectifica” numele celor doi tineri „oricând dorește”, deoarece nu există nicio reținere asupra regulilor sau a birocrației, a adăugat Elser.

Şi continuă: „Dacă regele ar dori să rezolve acest lucru și să potolească imediat zgomotul din ce în ce mai mare din jurul chestiunii titlului, tot ce ar trebui să facă este să dicteze o declarație rapidă. Însuși faptul că nu a făcut asta ar sugera că vrea să le mai netezească un pic penele ciufulite după evenimentele din ultimele săptămâni, în care cuplul a suferit o serie de umilințe publice, cum ar fi: că au fost așezați în al doilea rând în timpul înmormântării Reginei Elisabeta”.

Ea a spus că refuzul lui Charles de a-și liniști fiul și nora este o „mișcare neplăcută”, mai ales odată cu lansarea memoriilor lui Hary, pe care probabil că le-ar modifica modifica dacă s-ar împăcat, informează express.co.uk.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro