Thursday, September 28, 2023
Home Afacere Regina Rania a Iordaniei, o doamnă superbă în rochie etno, la 53 de ani pe care nu-i arată

Regina Rania a Iordaniei, o doamnă superbă în rochie etno, la 53 de ani pe care nu-i arată

by admin

Pe 31 august a împlinit 53 de ani, dar frumoasa Regină Rania a Iordaniei pare o doamnă fără vârstă, lucru pe care-l demonstrează la fiecare apariție a sa.

Cu o zi înainte de aniversarea sa, Rania a vizitat un restaurant tradițional din zona Irbid, acolo unde s-a întâlnit cu un grup de femei care lucrează la bucătărie. Vizita vine ca parte a eforturilor ei de a sprijini și evidenția oportunitățile de afaceri pentru femei în această țară musulmană.

Întâmpinată de proprietara restaurantului, Firyal Kofahi, și de soțul acesteia, Ahmad Dahadha, Rania a vorbit cu Kofahi despre viziunea ei de viitor pentru afacere. Bucătăria are în prezent 10 femei angajate, dintre care unele sunt refugiate siriene instruite în prepararea mâncărurilor tradiționale iordaniene.

Grație veniturilor din bucătărie, proprietara a reușit să-și trimită cei opt copii la universitate și să ajute femeile din localitate să își câștige existența și să învețe o varietate de preparate culinare.

Ulterior, Regina Rania s-a alăturat femeilor pentru a pregăti un fel de mâncare tradițional iordanian, Makmoura, și a admirat unele dintre produsele alimentare de casă realizate de echipa de la bucătărie.

Și pentru că vizita a avut loc cu o zi înainte de aniversarea suveranei iordaniene, Kofahi și echipa ei i-au oferit acesteia o prăjitură de casă.

Ca de obicei, Rania a fost ireproșabilă din punct de vedere stilistic, adoptând pentru această vizită o rochie stil etno, brodată cu flori mov pe mânecile bufante, și adoptând o coafură și un machiaj specific ei, în contrast cu femeile vizitate, toate cu capul acoperit.

A doua zi, soția Regelui Iordaniei și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia, postând o imagina și pe contul ei de Instagram. Una dintre fotografii o arată pe Regina Rania, care a împlinit 53 de ani pe 31 august, zâmbind alături de fiul ei cel mai mare, Prințul moștenitor Hussein, și nora sa, frumoasa Prințesă Rajwa.

Foto: Profimedia

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro