Thursday, September 21, 2023
Home Sport Revenire spectaculoasă pentru Marius Șumudică? “Fanii îl vor!”

Revenire spectaculoasă pentru Marius Șumudică? “Fanii îl vor!”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 05 Septembrie 2023, 18:05

Data actualizarii: Marti 05 Septembrie 2023, 18:05


După ce în Liga 1 i s-au închis public mai multe uși, cum ar fi cele de la Rapid, FC U Craiova sau FCSB, Marius Șumudică ar putea reveni în Turcia, campionat în care a antrenat la patru echipe.


Marius Șumudică, înapoi la Gaziantep


Gaziantep s-a despărțit recent de antrenorul Erdal Guneș, după un start foarte slab de campionat, cu patru eșecuri în primele patru etape, iar fanii echipei îl cer pe Marius Șumudică înapoi la echipă, susține presa turcă.


“Gaziantep s-a despărțit de Erdal Guneș și continuă să caute un nou antrenor. O sugestie interesantă vine din partea fanilor, care vor să îl vadă pe Șumudică, cel care a avut aici o perioadă de succes. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu experimentatul tehnician, având în vedere modul în care a părăsit echipa”, au scris cei de la Telgraf.


Marius Șumudică a pregătit-o pe Gaziantep în perioada iunie 2019 – ianuarie 2021. În primul sezon a încheiat pe locul 8, iar la începutul anului 2021, cu puțin timp înainte de a pleca, dusese echipa pe prima poziție în Super Lig.


Despărțirea dintre Șumudică și Gaziantep a fost abruptă. Conducerea clubului a fost deranjată de anumite declarații ale lui Șumudică, antrenorul plângându-se de latura financiară și spunând că va ajunge să își sune soția pentru a-i cere bani.


Marius Șumudică: “Cred că în zilele viitoare se va clarifica situația mea în străinătate”


Marius Șumudică a fost pentru prima oară pe noul stadion din Giulești, la partida Rapid – Dinamo 4-0, iar la final a vorbit și despre viitorul său în antrenorat.


„Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.


Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, asta este!


Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus


Cred că în zilele viitoare se va clarifica situația mea în străinătate, undeva unde să merg cu drag la serviciu”, a spus Marius Șumudică, pentru GSP.ro.


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro