Monday, March 20, 2023
Home Divertisment Românii au plătit facturi de peste 800 mil. euro în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți și în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere – Revista Biz

Românii au plătit facturi de peste 800 mil. euro în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți și în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere – Revista Biz

by admin

Românii au plătit facturi de peste 800 mil. euro în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți și în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere

Reading Time: 2 minute

Valoarea tranzacțiilor procesate în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți și în cele peste 11.000 de locații partenere din țară a depășit 800 de milioane de euro, în 2022. Anul trecut, aplicația avea peste 200.000 de utilizatori, în creștere de la 60.000, cât înregistra la finalul lui 2021.

un-doi Centru de plăți este soluția de plăți de facturi, încărcare prepay, asigurări, taxe și viniete dezvoltată de Mobile Distribution, ce poate fi accesată online, în aplicația dedicată, și offline în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere din întreaga țară. Soluția un-doi Centru de plăți a procesat anul trecut peste 38 de milioane de tranzacții în aplicația de mobil și în locațiile partenere.

Anul trecut, aplicația un-doi Centru de plăți a fost utilizată, preponderent, pentru plata facturilor, încărcare electronică, încheierea de asigurări RCA, achiziții de vouchere de divertisment (Netflix, PlayStation, platforme de gaming), viniete pentru autostrăzile din Ungaria și plata taxelor de permis și înmatriculare auto.

Numărul de furnizori cu acoperire națională și regională listați în aplicația un-doi Centru de plăți a crescut, anul trecut, cu 20%. Printre furnizorii nou adăugați au fost Supercom, Apa Nova București, Linde Gaz, Apă Canal Pitești, Veolia etc.

Tot în 2022, a fost dublat numărul de furnizori pentru care facturile sunt aduse automat în aplicație. Utilizatorul este, astfel, notificat la emiterea facturii și în apropierea scadenței.

„Am lansat aplicația un-doi Centru de plăți în urmă cu 2 ani, cu scopul de a oferi clienților o soluție completă pentru plata facturilor, vinietelor, asigurărilor RCA, construind un serviciu care să răspundă tuturor nevoilor. Suntem o aplicație tânără, care își dezvoltă noile servicii ținând cont, în permanență, de feedback-ul utilizatorilor, însă, cu o experiență de peste 9 ani în procesarea de plăți, experiență care ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea aplicației. Anul trecut, am adus multiple îmbunătățiri aplicației un-doi Centru de plăți, pentru a simplifica gestionarea cât mai multor facturi și plăți lunare sau unice. Am optimizat procesul de preluare a locațiilor de consum din conturile furnizorilor de utilități, pentru a le aduce mai ușor din contul de utilizator și a le personaliza în aplicație. Utilizatorii pot efectua, acum, plata pentru toate facturile aferente o singură dată și au acces la datele scadente, chitanțele sau detaliile tranzacțiilor în același loc, pentru toate locațiile lor.”

Călin Chira, CEO un-doi Centru de plăți

Noile funcționalități adăugate în aplicație în 2022 includ și istoricul de plăți care poate centraliza chiar și facturile achitate prin alte metode, precum plăți direct la casieria furnizorului sau într-o locație fizică un-doi Centru de plăți.

În 2023, compania se va axa pe accelerarea acțiunilor de marketing și pe dezvoltarea unor servicii noi și inovatoare pentru clienții un-doi Centru de plăți.

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Din 2005, compania s-a specializat în distribuția de cartele prepay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, rețea care a ajuns în prezent la un număr de peste 11.000, la care se adaugă mereu locații noi. În 2020, un-doi Centru de plăți a lansat aplicația de mobil. Printre furnizorii parteneri ai un-doi Centru de plăți se numără: Electrica, E.ON, Vodafone, Orange, DIGI, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Loteria Română și mulți alții.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro