Tuesday, February 7, 2023
Home Afacere S-a lansat prima școală de Social Media Advertising din România: House of Ads

S-a lansat prima școală de Social Media Advertising din România: House of Ads

by admin

Există peste 4 miliarde de utilizatori Social Media la momentul actual, în lume, conform statisticilor. Această cifră echivalează aproximativ 60% din populația globală. Și acest număr este în continuă creștere de la an la an.

În acest context, afacerile au început și ele să fie tot mai prezente în mediul online. Ca antreprenori, este necesar să fii prezent acolo unde se află publicul tău.

Într-un sondaj realizat de HubSpot, 77% din cei chestionați spun că social media este un canal de promovare eficient pentru afacerile lor. Ba mai mult, în 2021, 79% dintre marketeri au raportat faptul că folosesc reclame plătite pe Facebook, pentru promovarea afacerilor online.

Însă, pentru a putea promova corect și eficient o afacere prin în mediul online, e nevoie de o serie de abilități speciale.

Învață să-ți promovezi afacerea online prin experiență directă cu specialiștii din piață!

În condițiile în care tot mai multe afaceri aleg să fie prezente pe social media și să investească în reclame plătite, nevoia de informații calitative și suport dedicat antreprenorilor e în continuă creștere.

Din acest motiv, experții din domeniu s-au reunit și au lansat prima școală de media buying din România – o școală specializată în crearea de reclame plătite pe Facebook și Instagram.

Proiectul poartă un nume reprezentativ House of Ads (Casa Reclamelor) și este fondat de 2 experți în domeniu, proprietari de agenții digitale, alături de parteneri din zona de marketing și business.

 

De ce și pentru cine s-a înființat școala House of Ads

Piața online devine din ce în ce mai competitivă, atât pentru antreprenorii care activează în online, cât și pentru specialiștii care îi ajută pe aceștia să se promoveze. În aceeași măsură, piața de digital advertising are nevoie de profesioniști și agențiile de profil au nevoie de angajați competenți. 

House of Ads este un proiect special gândit pentru a ajuta antreprenorii și experții din domeniu. Și pentru a oferi agențiilor oportunitatea de angajare a unor profesioniști.

Dacă ești antreprenor și vrei să îți crești afacerea folosind reclame plătite pe Facebook și Instagram, această școală te va învăța pas cu pas, personalizat pe afacerea ta, cum să faci acest lucru.

Dacă îți dorești să devii profesionist în digital advertising, să activezi ca freelancer sau să te angajezi într-o agenție, poți învăța meserie în cel mai practic mod, lucrând pe afaceri reale, alături de specialiști din domeniu.

Iar dacă ai o agenție de online marketing, școala House of Ads îți oferă o oportunitate unică de a-ți instrui angajații. Sau chiar oportunitatea de a găsi noi media buyeri pentru echipă, între absolvenți.

Cum funcționează școala House of Ads?

Școala a fost gândită ca un proiect evergreen. Se va forma câte o clasă la fiecare două luni, după terminarea ediției în curs. Așa încât, cei interesați au posibilitatea să participe la acest program pe termen lung. În prima săptămână din lună, odată la 2 luni, se vor deschide înscrierile.

21 noiembrie – 21 decembrie 2022 este perioada în care se desfășoară prima ediție. Locația este Strada Mitropolit Dosoftei 58, București. Iar cursurile se vor desfășura în două clase, dimineața (8:00-11:00) și seara (19:00-21:00)

Cea de-a doua ediție se va desfășura în aceleași condiții, în perioada 6 februarie – 6 martie 2023.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul școlii: scoala-houseofads.ro

De ce să te înscrii la House of Ads

Proiectul aduce împreună în sala de clasă experți din domeniul online marketingului, antreprenori dornici să-și crească afacerea, freelanceri și agenții de profil care doresc să-și dezvolte abilitățile.

Orele se realizează offline, pentru a favoriza o experiență de învățare cât mai directă și reală.

În plus, nu există proces de învățare fără exerciții practice și studii de caz reale, pe afaceri din piață. Tocmai de aceea, la House of Ads vei lucra pe afaceri existente și funcționale.

Iar alături de fondatorii școlii, care vor fi acolo zilnic să te instruiască, vei avea acces la o serie de parteneri din zona de marketing și busines. Aceștia te pot ajuta să-ți optimizezi afacerea și să-ți pui la punct o strategie de promovare care să aducă rezultate concrete.

 

Cu cine vei interacționa în cadrul școlii House of Ads

Profesorii tăi, care vor fi alături de tine zilnic, sunt Cristian-Florin Cozmincă și Tudor Rădăcineanu.

Cristian este specialist Facebook Ads în zona de e-commerce și fondatorul singurului curs dedicat formării de specialiști e-comm din România: “Maratonul Facebook Ads – Procesul Ca la Carte”.

El te va învăța să testezi zilnic variații noi de campanii de reclamă, să analizezi datele, să experimentezi cu diferite texte și creative, așa încât reclamele tale să dea rezultate.

Tudor este specialist Facebook Ads în zona de lead generation și fondatorul agenției de marketing Sharp Digital. Una din singurele agenții din România care lucrează pe bază de rezultate aduse clienților.

De la el vei învăța cum să atragi potențiali clienți și cum să fructifici fiecare leu investit în marketing digital.

Alături de ei, vei avea ocazia să lucrezi cu invitații speciali:

Claudiu Ciudorexpert în marketing și fondatorul agenției Inbound Consulting

Adrian Ulmeanu – expert în business automation – fondatorul agenției Robo Marketing

Florin Enculescu – expert în promovare offline și reprezentant al companiei Expert Media

Înscrie-te la House of Ads și învață să faci promovare online la nivel expert!

Dacă vrei să îți promovezi afacerea online sau vrei să te lansezi ca freelancer în domeniul marketing-ului, școala House of Ads este cea mai mare oportunitate pentru a învăța rapid, practic și cu experiență reală cum să faci aceste lucruri.

Iar dacă ai o agenție online și ai nevoie de specialiști instruiți la un nivel profesionist, această oportunitate este exact ceea ce cauți.

Înscrie-te aici: www.scoala-houseofads.ro

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro