Thursday, November 30, 2023
Home Sport S-a umplut paharul! Bruna nu-l mai iartă pe Neymar și îi dă “delete”

S-a umplut paharul! Bruna nu-l mai iartă pe Neymar și îi dă “delete”

by admin


articol scris de Digi Sport
02.11.2023, 09:28

Neymar (31 ani) are probleme din punct de vedere profesional. Urmează să se opereze după ce s-a accidentat grav. Mai mult, brazilianul ar urmă să primească o nouă “lovitură”, după ce și-a înșelat în mai multe rânduri iubita, pe Bruna Biancardi (29 de ani).

Bruna Biancardi nu-l mai poate ierta pe Neymar, după ultima escapadă

Galerie Foto

Neymar a devenit din nou tată, după ce Bruna Biancardi i-a dăruit o fetiță, pe Mavie. Cu toate acestea, iubita brazilianului a luat o decizie categorică, după ce brazilianul s-ar fi sărutat cu o tânără, alta decât prietena sa. De asemenea, acesta a petrecut și chiar dansat, deși este programat pentru operație.

Potrivit Mundo Deportivo, Bruna Biancardi este determinată să încheie oficial relația cu Neymar. “Nu poți să schimbi o persoană care nu vede greșelile pe care le face”, a transmis aceasta pe rețelele sociale.

Sursa citată scrie că cei doi vor anunța oficial despărțirea, în cadrul unui comunicat. Aceștia ar urma să păstreze o relație de prietenie datorită fetiței pe care o au împreună.

Celeste Bright l-a dat de gol pe Neymar

După ce s-a aflat că a înșelat-o pe Bruna Biancardi, Neymar a călcat din nou strâmb. Celeste Bright, un model din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că starul brazilian a încercat să o contacteze după ce și-a cerut scuze public pentru că și-a înșelat iubita.

Tânăra a adăugat și un mesaj dur alături de captura cu încercarea lui Neymar de a o contacta pe rețelele sociale.

Citește și:


”Dacă ai prietenă, nu le mai trimite mesaje private altor fete. Este greșit și lipsit de respect față de soția ta”, a scris Celeste Bright.

Galerie Foto


Etichete:
neymar
,
bruna biancardi
,
neymar infidelitate


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro