Sunday, October 1, 2023
Home Sport Sala de sport cu tribună de 180 de locuri la Râșnov – Stiri Brasov

Sala de sport cu tribună de 180 de locuri la Râșnov – Stiri Brasov

by admin

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația pentru construirea unei săli de sport în stațiunea Râșnov. Este vorba despre „Proiectare – faza adaptare la amplasament, executie lucrari și asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor pentru obiectivul de investitie: Proiect tip Construire Sala de sport cu tribuna 180 locuri din oraș Râșnov”.

Valoarea estimata este de 11.249.298,39 lei fără TVA.  Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 27.12.2023, ora 15.00.

„Sunt încântat să anunț faptul că CNI a lansat licitație pentru o sală de sport modernă pentru comunitatea noastră. Această nouă infrastructură va servi drept loc de întâlnire pentru toți locuitorii, indiferent de vârstă sau nivel de fitness. Sala de sport va promova un stil de viață sănătos. Va oferi posibilitatea de a participa la activități sportive, exerciții și evenimente comunitare. Aceasta va fi un loc în care tinerii vor putea dezvolta abilități sportive, iar adulții vor putea menține o stare de sănătate optimă.

Prin acest proiect, ne dorim să consolidăm legăturile comunitare și să încurajăm un mod de viață activ. Suntem dedicați creării unui mediu care să promoveze bunăstarea și să aducă bucurie tuturor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum această sală de sport va contribui la creșterea calității vieții în comunitatea noastră”, a declarat, pentru newsbv.ro, primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro