Tuesday, March 21, 2023
Home Sport Sală de sport la Colegiul Economic “Virgil Madgearu”. CNI a preluat terenul de la Primăria Ploiești

Sală de sport la Colegiul Economic “Virgil Madgearu”. CNI a preluat terenul de la Primăria Ploiești

by admin

Primăria Ploiești a anunțat, luni, că a predat Companiei Naționale de Investiții S.A. terenul unde se vor executa lucrările pentru construirea viitoarei săli de sport a Colegiului Economic “Virgil Madgearu”. CNI a emis ordin de începere pentru elaborarea documentațiilor tehnice aferente investiției.

Actuala sală de sport este într-o stare avansată de degradare. Primele demersuri pentru construirea unei noi săli de sport datează de mulți ani. În 2018, administrația locală și-a propus construirea unei săli de sport pe structură metalică, însă ulterior propunerea a fost ca proiectul să fie realizat de Compania Națională de Investiții.

Citește și: Primăria Ploiești vrea să construiască o nouă sală de sport la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”. Actualul spațiu riscă să se prăbușească la primul cutremur

Primăria Ploiești a anunțat, luni, că a predat Companiei Naționale de Investiții S.A. terenul unde se vor executa lucrările pentru construirea viitoarei săli de sport a Colegiului Economic “Virgil Madgearu”.

„Municipalitatea ploieșteană a derulat procedura de predare a amplasamentului necesar edificării construcției amintite, deoarece Compania Naţională de Investiții a emis ordin de începere pentru elaborarea documentațiilor tehnice aferente investiției, respectiv: Pth – Proiect Tehnic și DTAC – Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire. În cadrul proiectului, Consiliul Local al Municipiului Ploiești va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat, etc.)”, a anunțat Primăria Ploiești.

Autoritatea publică ploieșteană a depus la Compania Naţională de Investiții S.A. solicitarea pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport” a obiectivului de investiție – Construire sală de educație fizică școlară la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești.

„Ulterior, acest obiectiv de investiție a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului „Săli de sport”, autoritatea de implementare fiind Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiții S.A. Prin derularea acestui proiect, Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești va beneficia de o sală de sport nouă, ce va fi construită conform standardelor de siguranță și normelor de calitate în vigoare, oferind elevilor condiții optime pentru desfășurarea activităților școlare sportive”, a mai precizat Primăria Ploiești.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro