Sunday, October 1, 2023
Home Tehnologie Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său

Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său

by admin

Noua versiune de 4 terabyte a gamei Samsung 990 PRO SSD este concepută pentru sarcini care necesită un volum mare de date, cum ar fi grafica 3D sau 4K, analiza datelor sau jocurile de înaltă calitate.

Cu tehnologia V8 de la Samsung și un controler îmbunătățit, SSD-ul 990 PRO oferă viteze de citire secvențială de până la 7450 MB/s și viteze de scriere de 6900 MB/s. Capacitatea recent extinsă de 4TB permite viteze de citire și scriere aleatoare de până la 1600K și 1550K IOPS[4], ceea ce o face o alegere ideală pentru gameri, creativi și profesioniști din domeniul tehnologiei care își doresc performanțe de vârf și o capacitate de stocare mare.

samsung ssd
Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său 5

Pe piața SSD-urilor cu interfață PCIe 4.0, Samsung 990 PRO de 4TB oferă performanțe rapide de citire aleatorie, care reduc semnificativ potențialul timp de nefuncționare în timpul jocurilor și accelerează încărcarea videoclipurilor de înaltă calitate, pentru a-i face pe gameri să se simtă și mai mult imersați în joc. Pentru jocurile video care utilizează cea mai recentă tehnologie de încărcare a jocurilor, seria 990 PRO poate ajuta la reducerea latenței, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de joc în timp real cu viteze constant ridicate de cadre pe secundă (FPS).

Seria 990 PRO oferă performanțe cu până la 50% mai bune decât seria anterioară 980 PRO a companiei. În plus față de controlerul placat cu nichel, o etichetă de disipare a căldurii pe partea din spate a SSD-ului asigură menținerea în timp a unor niveluri optime de temperatură și reducerea la minimum a fluctuațiilor de performanță. Dispunând de radiatoare subțiri pentru eficiență, modelul 990 PRO se bazează pe potențialul lumii calculatoarelor și jocurilor pentru o experiență superioară a utilizatorului. Unitatea este, de asemenea, compatibilă cu cele mai recente console, permițând instalarea și încărcarea mai rapidă a jocurilor fără degradarea performanțelor din cauza supraîncălzirii.

samsung ssd performanta
Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său 6

SSD-ul 990 PRO de 4TB dispune de un factor de formă M.2 mai subțire, cu o singură față. Astfel, utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la faptul că unitatea M.2 cu două fețe ar putea deteriora laptopul ultra-subțire în timpul instalării, deoarece unitatea M.2 cu o singură față nu are potențialul de a cauza lipsa de spațiu pentru SSD sau de a deteriora alte componente.

Modelele 990 PRO și 990 PRO de 4TB cu radiator vor fi disponibile în curând în România, iar versiunile de 1TB și 2TB din seria 990 PRO sunt disponibile în prezent pentru a fi comandate la Emag si la Pc Garage iar folosind codul de voucher Pc Garage „5XKIUL7J„ beneficiezi de 1% reducere la orice comanda plasata la Pc Garage.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro