Tuesday, November 28, 2023
Home Afacere Sătmărencele care își închiriază corpul pe zeci de mii de euro. Rețelele infracționale fac victime în rândul femeilor disperate

Sătmărencele care își închiriază corpul pe zeci de mii de euro. Rețelele infracționale fac victime în rândul femeilor disperate

by admin

Afacere cu mame surogat în județul Satu Mare. Anunţurile postate de tinere care vor să devină mame surogat sau de persoane intersate să găsească mame surogat sunt foarte dese. Chiar în 12 noiembrie, o tânără din judeţul Satu Mare îşi arăta disponibilitatea de a deveni mamă surogat. Ea menţionează care are un băieţel în vârstă de 12 ani, „prefect sănătos”, informează presshub.ro

”Bună, mă numesc Fabiola, am un băiețel de 12 ani perfect sănătos, eu am 31 ani și aș vrea să devin mamă surogat, sunt din jud Satu Mare! Nu sunt căsătorită îl cresc singură pe fiul meu! Cei interesați mă găsiti în privat!”, transmite ea.

Din comentarii, se vede că deja a găsit doritori. Anterior, în data de 6 noiembrie, o postare anonimă anunţa disponibilitatea unui persoane de a oferi până la 40.000 de euro pentru o mamă surogat.

Victimele traficului de persoane sunt adesea atrase sub falsa promisiune a unor câștiguri mari și rapide, fără detalii despre modalitățile reale de câștig. Victimelor le este prezentată metoda recoltării de ovocite ca o procedură simplă, plătită cu sume considerabile de euro.

Totuși, sumele promise nu se plătesc întotdeauna după recoltare, cu diverse justificări pentru neplata acestora. Persoanele exploatate prin recoltarea ovocitelor sunt apoi atrase să devină mame surogat, cu promisiuni de câștiguri mari și rapide.

În unele cazuri, tinerelor li se propune să convingă familia care a beneficiat de serviciile lor să le plătească banii restanți. Totuși, nu primesc întotdeauna sumele promise nici de la părinții care au luat copilul.

SURSA: presshub.ro

FOTO: Arhivă/Scop ilustrativ

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro