Saturday, October 1, 2022
Home Divertisment Schimbarea anunțată pentru noua emisiune a lui Dan Negru. Ce se întâmplă la Kanal D

Schimbarea anunțată pentru noua emisiune a lui Dan Negru. Ce se întâmplă la Kanal D

by admin

Schimbarea anunțată pentru noua emisiune a lui Dan Negru. Conducerea Kanal D a decis modificarea grilei de programe difuzate de către postul de televiziune în cauză. „Roata Norocului” nu se mai învârte, începând cu weekendul 23-25 septembrie. În locul emisiunii amintite, se va difuza unul dintre proiectele de suflet ale lui Dan Negru. Află în rândurile de mai jos despre ce show este vorba și când va putea fi urmărit.

Schimbarea anunțată pentru noua emisiune a lui Dan Negru

Începând din acest weekend, „Roata Norocului” de la postul de televiziune Kanal D nu se mai învârte. În locul său, în fiecare duminică, de la ora 20.00, va fi difuzată noua emisiune a lui Dan Negru. Este vorba despre unicul show din România unde se stă la coadă pentru a răspunde la întrebări de cultură generală.

Conducerea Kanal D a luat această decizie, după ce a fost martoră la audiențele record înregistrate de Dan Negru în cazul primului său proiect televizat. Este vorba despre quizz-show-ul, „Jocul Cuvintelor”. Emisiunea cu pricina se difuzează doar în timpul săptămânii și a reușit să strângă în fața micilor ecrane o mulțime de telespectatori.

„După gimnastica minţii de la „Jocul cuvintelor”, ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. „Tu urmezi!” este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii”, a spus Dan Negru despre noul său proiect de televiziune.

Datorită audiențelor atinse de Dan Negru prin emisiunile sale, conducerea Kanal D a hotărât să facă o modificare la nivelul grilei de programe. Astfel, „Roata Norocului” nu se va mai difuza duminica, de la ora 20.00. Show-ul va fi înlocuit cu cel de-al doilea proiect al lui Dan Negru, „Tu urmezi!”.

Cine vor fi invitații speciali de la emisiunea „Tu urmezi!”

Așadar, show-ul unic al lui Dan Negru care îmbină entertainmentul cu cultura generală va putea fi urmărit atât sâmbăta, cât și duminica, începând cu ora 20.00. În weekendul din această săptămână, mai exact sâmbătă, invitată special în emisiunea „Tu urmezi!” va fi Elisabeta Lipă, canotoarea de aur a României și președinte al Federaţiei Române de Canotaj.

Duminică, invitat special la emisiunea lui Dan Negru va fi Selly, sau, pe numele său real, Andrei Șelaru.

„Pregătiți-vă bine dinainte. Veniți cu temele făcute pentru că se uita bunica, mama, tatăl, mătușă, soacra la voi și oamenii de acasă mai judecă dacă nu știi. Mama, dacă afla că mă duc la vreo emisiune de cultură generală, îmi zice: „Mamă, să repeți și tu înainte, să nu te duci acolo să te faci de râs la oamenii aia!”. Nu este nicio rușine să greșești, mai ales că este vorba de divertisment”, a declarat Selly despre emisiunea lui Dan Negru.

Citește și: Proiectul secret pe care îl punea la cale Dan Negru. E cea mai mare surpriză

Concurenții care participă la emisiunea „Tu urmezi!” pot să câștige între 5.000 și 15.000 de lei, cu ajutorul cilindrilor. Dacă ajung în runda finală, premiul cel mare poate valora nu mai puțin de 100.000 de lei.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro