Tuesday, February 7, 2023
Home Sport Se știu primele meciuri din optimile Cupei Mondiale din Qatar!

Se știu primele meciuri din optimile Cupei Mondiale din Qatar!

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 23:05

Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 23:05


Anglia a câștigat categoric meciul cu Țara Galilor, scor 3-0, astfel că și-a asigurat primul loc în Grupa B. În fazele eliminatorii va merge și SUA, care a câștigat la limită meciul cu Iran, scor 1-0, și a încheiat grupa pe locul doi.


Anglia se va duela cu ocupanta locului doi din Grupa A, adică Senegal, în timp ce SUA își va măsura forțele cu Olanda, una dintre cele mai bine cotate naționale de la acest turneu final.


VEZI AICI COMPONENȚA GRUPELOR


Tabloul fazei optimilor de la Cupa Mondială 2022:


  • Câștigătoare Grupa C – Locul doi Grupa D


  • Câștigătoare Grupa E – Locul doi Grupa F


  • Câștigătoare Grupa G – Locul doi Grupa H


  • Câștigătoare Grupa D – Locul doi Grupa C


  • Câștigătoare Grupa F – Locul doi Grupa E


  • Câștigătoare Grupa H – Locul doi Grupa G


Portugalia, Brazilia și Franța au cele mai mari șanse să termine pe primele locuri în grupele lor, având în vedere că sunt singurele echipe cu șase puncte din grupele Cupei Mondiale.


Granzii care ”tremură” pentru calificarea în optimi!


Argentina lui Leo Messi ”tremură” pentru calificare în Grupa C, unde este pe locul doi, cu doar trei puncte, cu un punct în spatele liderului Polonia și la egalitate cu Arabia Saudită. În ultimul meci, cu naționala lui Robert Lewandowski, sud-americanii au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de prezența în fazele eliminatorii.


De o victorie are nevoie și Germania, care este ultima în Grupa E, cu un singur punct după două etape și cu un singur joc rămas, împotriva naționalei din Costa Rica. Germania are nevoie de un rezultat pozitiv al Spaniei cu Japonia, dar și de un succes împotriva celor din Costa Rica pentru a nu repeta ”rușinea” de la ediția din 2018 a turneului final.


Și Belgia poate produce ”surpriza” în Grupa F. Naționala lui Courtois, De Bruyne și Lukaku este pe locul trei, cu trei puncte după două meciuri, la un punct de Croația și Maroc, care ocupă primele două locuri. Belgienii au nevoie de o victorie în ultimul meci, cu vicecampioana mondială Croația, pentru a-și asigura calificarea în faza optimilor.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro