Thursday, September 28, 2023
Home Sport Selecționer pentru Germania. Trei antrenori se luptă pentru postul rămas vacant

Selecționer pentru Germania. Trei antrenori se luptă pentru postul rămas vacant

by admin

Alexandru Hațieganu

Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 22:56

Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 23:09


La prezentarea noului director sportiv al DFB, Andreas Rettig, Neuendorf a declarat că obiectivul rămâne ca naţionala să aibă un selecţioner la următoarele meciuri, din octombrie, cu Statele Unite şi Mexic.


Hansi Flick a fost demis pe 10 septembrie după rezultatele slabe ale echipei, care a avut o serie de cinci meciuri fără victorie, patru din acestea fiind pierdute.


Selecționer pentru Germania | Rudi Voeller, doar un meci după demiterea lui lui Flick


Directorul sportiv al echipei Germaniei, Rudi Voeller, a fost pe banca tehnică la amicalul câştigat săptămâna trecută cu 2-1 împotriva Franţei, însă a anunţat că nu va rămâne la cârma naţionalei.


Neuendorf, Voeller şi preşedintele consiliului de supraveghere al Ligii germane de fotbal (DFL), Hans-Joachim Watzke, caută acum un nou selecţioner, Neuendorf spunând că Voeller are rolul principal.


“Am făcut un pas considerabil în comparaţie cu situaţia de după meciul din Franţa. Am vrut să răspundem mai întâi la întrebările fundamentale, asta s-a întâmplat”, a afirmat Neuendorf. El nu a vrut să intre în detalii şi nu a precizat dacă există discuţii cu unul sau mai mulţi candidaţi.


Selecționer pentru Germania | Nagelsmann, Van Gaal și Kunts se luptă pentru post


Printre numele menţionate de presă în legătură cu postul de selecţioner sunt fostul antrenor al lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, olandezul Louis van Gaal şi fostul antrenor al naţionalei U21 a Germaniei, Stefan Kuntz, care, potrivit presei, a fost demis din postul de selecţioner al Turciei.


Rettig, care a fost numit vineri, a mai spus că Voeller conduce procesul: “Este vorba de evaluarea competenţei profesionale în cele din urmă. Acolo el îmi este superior.”


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro