Wednesday, March 22, 2023
Home Sport ”Și-a pierdut cumpătul și cu mine”

”Și-a pierdut cumpătul și cu mine”

by admin

Problemele pe care le-a mai avut Thomas Drouet cu oamenii din lumea tenisului

Nu doar Ana Bogdan a avut probleme cu francezul Thomas Drouet. De comportamentul său s-au mai declarat nemulțumiți Sacha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka (25 de ani, 50 WTA), dar și jucătoarea Timea Babos (29 de ani, 81 WTA).

Am avut o mică întâlnire cu el în Dubai, unde și-a pierdut cumpătul și cu mine. Tot ce am cerut de fapt a fost ca el să șteargă bicicleta după ce a folosit-o și era plină de transpirație. Pentru asta, a început să țipe la mine și m-a întrebat că cine sunt eu să-i spun ce să facă”, a scris Sacha Bajin, pe Twitter.

E un psihopat! Un maniac! În privința greutății mele, dacă aveam un kilogram în plus îmi scotea ochii cu asta. Am avut probleme mentale mari”, a spus Timea Babos, pentru presa din Ungaria.

Ana Bogdan, depre colaborarea cu Thomas Drouet

Galerie Foto

”Nu mai am antrenor pentru că au fost ceva probleme la Adelaide. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată!

Sunt mai multe lucruri la mijloc. Nici nu mai merită să vorbesc despre persoana asta. Au fost mai multe lucruri pentru că nu pot să iau o decizie radicală și la capătul lumii! S-au adunat mai multe lucruri.

Noroc că am avut ochii deschiși și am fost precaută încă de la început cu el, om pe care nu-l cunosc. Mi-am și luat o perioadă de timp, hai să încercăm până după Australian Open.

Noroc că-l am cu mine pe Simone (n.r. Tempestini) pentru că nu știu cum eram fără el, singură pe aici! Nu era chiar ușor să rămân singură în Australia dar mă bucur că este aici”, a spus Ana Bogdan, conform prosport.ro.

Francezul care face ”victime” printre sportivele noastre. Ana Bogdan: ”Nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată”

Bogdan a povestit și cum a ajuns la o astfel de colaborare. 

”El m-a contactat pe net. El mi-a scris mie, pe Instagram, și i-am răspuns. Eu nu aveam antrenor la momentul respectiv. Am zis, pentru că eram în perioada de pauză, în inter-sezon, nu voiam să încep atunci.

I-am spus să începem în decembrie, la început. A venit în țară, am început antrenamentele. Acolo cât de cât să zic a fost ok, dar, unele lucruri nu sunt prea în regulă, la nivelul ăsta. Trebuie să conștientizezi, să știi ce faci”, a adăugat Ana Bogdan.

”Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capu’! Mai multe nu pot să zic și nici nu vreau să mai discut despre el. Adică nu merită.

Pentru omul ăsta, pe cuvântul meu de onoare, că nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el,” a completat Ana Bogdan, dezgustată de influența acestui antrenor.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro