Tuesday, February 7, 2023
Home Sănătate Simona Gherghe nu mai știe ce să facă! Problemele de sănătate nu-i mai dau pace: „Mă doare. E o poveste care se tot repetă”

Simona Gherghe nu mai știe ce să facă! Problemele de sănătate nu-i mai dau pace: „Mă doare. E o poveste care se tot repetă”

by admin

In articol:


Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta a cucerit repede publicul cu frumusețea ei, dar și cu felul ei de a fi. Blondina se poate lăudat cu o carieră de invidiat, dar și cu o frumoasă familie pe care femeia o iubește enorm.

Aceasta se bucură de un număr mare de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare. Pentru a-și ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei, prezentatoarea este foarte activă în mediul online și împărtășește toate momentele prin care trece.

Citește și: Simona Gherghe, ținta unui val de controverse, după o afirmație făcută în direct! A fost acuzată că s-a legat de aspectul fizic al unei concurente: “A fost o glumă proastă, îmi cer încă o dată scuze!”

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate

Story Simona Gherghe

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Pandemia de coronavirus a afectat foarte mulți oameni din toată lumea. Unii dintre cei care au fost infectați cu acest virus au rămas cu anumite sensibilități, printre aceștia se numără chiar Simona Gherghe. Recent, prezentatoarea TV și-a anunțat fanii că nu trece printr-o perioadă prea bună. În luna februarie aceasta a fost testată pozitiv cu COVID, iar de atunci a rămas cu o sensibilitate la nivelul gâtului.

„Eu, după cum îmi simțiți vocea, sunt răgușită de câteva zile și mă doare foarte tare gâtul. E o poveste care se tot repetă de când am avut prima dată COVID, în luna februarie și cred că am rămas cu o sensibilitate. Cert este că, de fiecare dată când răcesc, pățesc treaba asta cu gâtul, cu durerile și cu răgușeala”, a povestit Simona Gherghe.

Citește și: Simona Gherghe, la capătul puterilor! A vorbit pentru prima dată despre asta, fără ocolișuri: „Asupra mea are un efect devastator. Eu de 2 nopți nu dorm”

Fiul Simonei Gherghe a avut probleme de sănătate

În urmă cu doar două săptămâni un alt membru al îndrăgitei prezentatoare a avut probleme de sănătate, este vorba de fiul Simonei. Acesta nu s-a simțit foarte bine și a avut nevoie de un aparat cu aerosoli. Vedeta a fost foarte îngrijorată și a postat pe pagina sa de Instagram o poză cu micuțul spunând cât de greu îi este să îl vadă în starea asta. Aceasta a mai spus și că gândul ei este către toate mamele ai căror copii au probleme de sănătate.

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău…Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși”, a postat prezentatoarea TV.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro