Tuesday, March 21, 2023
Home România Sinucidere misterioasă în București: s-a aruncat de la etajul 25 după ce a luat singur masa la un restaurant de lux

Sinucidere misterioasă în București: s-a aruncat de la etajul 25 după ce a luat singur masa la un restaurant de lux

by admin

Un incident înfiorător a avut loc miercuri seară în nordul Capitalei. Un bărbat și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe o clădire de birouri cu 25 de etaje. Tânărul luase masa cu câteva minute în urmă într-un restaurant.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările tragediei FOTO Adevărul

Bărbatul în vârstă de 35 de ani nu a avut nicio șansă. El a fost găsit zdrobit de asfalt la baza clădirii de birouri. Conform gândul.ro, el ar fi luat masa singur cu puțin timp înainte, la un restaurant din clădirea Ana Tower, din nordul Capitalei. La un moment dat s-a ridicat de la masă, a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etaj.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22.00, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care nu a putut decât să constate decesul.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri“, a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 

S-a înjunghiat cu un cutter

Pe 14 decembrie 2022, un bărbat de 32 de ani din Târgovişte s-a înjunghiat mortal cu un cutter în zona gâtului, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în apartament trupul neînsufleţit al unui bărbat de 32 de ani”, explică IPJ Dâmboviţa.  

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro