Tuesday, November 28, 2023
Home România Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, prinsă în timp ce dădea mită unei judecătoare pentru a-şi scăpa ginerele de închisoare

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, prinsă în timp ce dădea mită unei judecătoare pentru a-şi scăpa ginerele de închisoare

by admin

Video

Flagrant al procurorilor anticorupţie la Baia Mare: Soacra primarului Cătălin Cherecheş a fost prinsă de procurori în timp ce dădea mită unei judecătoare pentru a obţine o decizie mai blândă. În pirmă instanţă edilul este condamnat la cinci ani de închisoare. 


De
la 08.11.2023, 21:16

Anchetatorii au transmis pe surse că soacra ar fi fost dispusă să dea oricât pentru a cumpăra libertatea ginerelui. Ce știm însă, cu siguranță, este că doar avansul a fost de 50.000 de euro. Soacra edilului Cătălin Cherecheș a lucrat cât de discret se poate. S-a înâlnit cu mama judecătoarei într-un restaurant dintr-un centru comercial din Cluj. În momentul în care -a întins însă banii, au apărut procurorii. 

Soacra, dispusă să plătească oricât pentru libertatea ginerelui

Potrivit unor surse judiciare, cea care a făcut denunțul ar fi chiar judecătoarea care peste două săptămâni urmează să dea decizia finală în dosarul în care edilul din Baia Mare este cercetat că ar fi luat 70.000 de euro pentru a numi o anume persoană la conducerea unui club sportiv din Baia Mare.

În urmă cu scurt timp, procurorii DNA au percheziționat mașina soacrei lui Cătălin Cherecheș iar în aceste momente, femeia este la audieri. Practic, începând din această seară, putem vorbi despre două dosare de mită în familia Cherecheș. În timp ce ginerele a luat, soacra a dat mită, pentru a-l scăpa.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro