Tuesday, February 7, 2023
Home Afacere Soluții perfecte de ambalare pe ambalare.com, adaptate și personalizate nevoilor antreprenorilor, persoanelor fizice și afacerilor

Soluții perfecte de ambalare pe ambalare.com, adaptate și personalizate nevoilor antreprenorilor, persoanelor fizice și afacerilor

by admin


|
8 views

Cu o experiență de peste 25 de ani, Romaflorimex al cărui brand este ambalare.com, companie cu un capital 100% românesc, pornită ca o afacere de familie în 1992, undeva în Timișoara, se află printre liderii de piață în domeniul ambalării produselor. Este un brand ce respectă și înțelege nevoile clienților săi, persoane fizice sau antreprenori, companii, oferindu-i cele mai bune materiale pentru ambalarea și împachetarea coletelor și respectând cele mai înalte standarde în domeniu.

Află mai multe informații despre materialele de ambalare, accesând ambalare.com.

Materialele disponibile sunt testate și de calitate superioară, fiind extrem de apreciate de către clienți, oferite la prețuri corecte, din propriul depozit, cu livrare în maximum 48 de ore de la primirea comenzi, indiferent unde te-ai afla pe teritoriul țării.

Materiale de ambalare și soluție pentru orice afacere pe ambalare.com

Descoperă o gamă largă de materiale de ambalare pe ambalare.com, adaptate oricăror nevoi și dorințe, indiferent că ești persoană fizică sau un antreprenor care dorește să satisfacă cerințele clienților săi în materie de ambalare a produselor livrate.

Compania vine în sprijinul nevoilor oricărui client, cu o gamă variată de produse pentru orice tip de colet pe care trebuie să îl împachetezi și să-l livrezi persoanelor dragi, clienților tăi sau partenerilor de afaceri.

Soluții personalizate pentru ca afacerea ta să aibă succes și să înregistreze doar păreri pozitive. Și modalitatea de ambalare are o foarte mare importanță atât pentru clienți, cât și pentru afacere, indiferent de mărimea și specificul acesteia. Produse de calitate testate, oferite la prețuri corecte în raport cu calitatea acestora din stocul aflat în depozitul propriu, livrate în maxim 48 de ore de la primirea comenzii, cu acordarea unei perioade de 30 de zile în care poți returna produsul și consultanță permanentă, 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Atâtea beneficii pe care le poți avea chiar tu comandând soluția potrivită de ambalare pentru clienții tăi!

Gamă largă de produse și materiale de ambalare pentru succesul afacerii tale

Din gama variată disponibilă pe ambalare.com vei găsi produse și materiale de ambalare, indiferent de produsele pe care vrei să le împachetezi, de la cea mai mică dimensiune până la cea mai mare.

Folie cu bule de aer sau stretch, benzi de legare PES, PP sau PET, benzi adezive personalizate, plicuri cu bule antișoc sau port-document, etichete pe care le poți aplica pe produse sau colete, hârtie de cea mai bună calitate, pungi de curierat, biodegradabile pentru protejarea mediului înconjurător, pungi prevăzute cu fermoar ZipLock, precum și o serie de materiale de umplere și fixare a produselor și obiectelor, dispozitive și accesorii de legat, capse, bucle și multe altele.

Protejează produsele și coletele pe care trebuie să le livrezi cu materiale de ambalare de cea mai bună calitate pe care le poți comanda online pe ambalare.com.

Protejează-ți afacerea, dar și mediul înconjurător! Avem nevoie să oferim copiilor noștri o lume mai sănătoasă! Depinde de fiecare dintre noi!

Consultă și Secțiunea Blog care îți oferă o multitudine de informații utile despre aplicabilitatea produselor și materialelor de ambalare, despre importanța ambalării, despre psihologia și semnificația culorilor în ambalarea alimentelor, dar și despre pungile de plastic care au fost interzise definitiv.

Așadar, ambalare.com nu este doar brandul unei companii care vinde materiale de ambalare, este mai mult de atât, deoarece preîntâmpină nevoile clienților oferindu-i informații utile.

Pentru informații suplimentare, comenzi personalizate, dar și alte detalii referitoare la produsele și materialele de ambalare vizitează compania la sediul din Timișoara, strada Anton Bacalbașa nr. 16, trimite un email completând formularul de pe site, pe care îl găsești în secțiunea Contact sau apelează numărul de telefon 0371.239.166.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro