Tuesday, March 21, 2023
Home Sănătate Sora lui Leo de la Strehaia face dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a afaceristului: „Nu e cum a fost înainte”

Sora lui Leo de la Strehaia face dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a afaceristului: „Nu e cum a fost înainte”

by admin

Leo de la Strehaia a suferit recent un AVC, iar familia afaceristului îi ține la curent pe fanii lui la fiecare pas. Iată ce au dezvăluit despre starea sa de sănătate!


In articol:


Familia lui Leo de la Strehaia trece prin momente grele, după ce afaceristul a suferit un accident vascular cerebral. El a ajuns de urgență pe masa de operație.

Deși operația a reușit, Leo de la Strehaia nu a scăpat în totalitate de probleme. Sora sa, Olga, a dezvăluit totul legat de starea lui de sănătate.

Citește și: VIDEO- Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama sa este disperată: „Să vă rugați pentru copilul meu!”

Sora lui Leo de la Strehaia, declarații șocante

Leo de la Strehaia a fost la granița dintre viață și moarte după accidentul vascular cerebral suferit în penitenciar. Prima dată a fost ținut sub tratament, iar apoi starea lui s-a agravat rapid. În această situație dificilă, familia sa s-a văzut nevoită să își dea acordul pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Acum, la câteva zile după ce operația a reușit, Olga, sora lui Leo de la Strehaia, a povestit care este, de fapt, starea afaceristului.

„Sunt aici cu Cristi, e alături de mine la bine și la rău și vreau să vă spun că fratele meu nu este bine așa cum trebuie.
Fratele meu, Leo, nu e așa cum a fost înainte, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că respiră bine, este în viață, dar oricum are probleme, are complicații, nu e chiar așa ușor. Eu sufăr pentru fratele meu, îmi dau viața pentru el”
, a povestit sora lui Leo de la Strehaia.

Citește și: Ambulanță implicată într-un accident. Asistenta a fost rănită, iar pacienta a fost preluată de altă autosanitară

„Nu e cum zic toți, că eu sunt cu Cristi Marin și că nu îmi pasă de fratele meu. Noi dormim în mașină, întrebăm poliția cum se simte, cum are tensiunea, dacă poate să mănânce, să se ridice. El de când s-a operat nu s-a ridicat din pat, este la pat, nu e chiar așa bine, dar mulțumim lui Dumnezeu că a reușit operația. Voi știți că el are cu inima, că are diabet. Vreau să vă spun că eu sufăr foarte mult pentru el, eu renunț la viața mea pentru fratele meu. Fratele meu e inima mea, ochii mei din cap, sufletul meu”, a mai mărturisit sora lui Leo de la Strehaia cu ochii în lacrimi, într-un videoclip postat pe YouTube.

Sora lui Leo de la Strehaia face dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a afaceristului: „Nu e cum a fost înainte”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama afaceristului a oferit informații despre situația oribilă în care familia lor se află.

Citește și: Polițist din Gorj, găsit mort în locuința proprie

„Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc. Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare”, a dezvăluit mama afaceristului, pe canalul personal de YouTube.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro