Tuesday, November 28, 2023
Home Știință Specialiști din toată lumea, prezenți la București la o reuniune despre pandemie

Specialiști din toată lumea, prezenți la București la o reuniune despre pandemie

by admin

Palatul Parlamentului găzduiește weekendul acesta o dezbatere pe tema pandemiei de Covid-19 care reunește specialiști din toată lumea. Summitul Internațional al Crizei, aflat la a patra ediție, este pentru prima dată organizat în România. Medici și oameni de știință din America sau Europa de Vest au dezbătut pe larg efectele pandemiei, precum criza sanitară sau cea economică.

Citește și: Încă o persoană vârstnică găsită moartă într-un apartament din Pitești

Printre vorbitorii care au susținut discursuri în cadrul summitului se numără și Dr. Robert Malone, un om de știință renumit, medic, autor și comentator politic recunoscut la nivel internațional, Dr. Byram Bridle, profesor asociat de imunologie virală, cu un doctorat în imunologie și un post-doctorat în imunologie virală, Dr. Ryan Cole, fondatorul, directorul executiv și directorul medical al Cole Diagnostics, sau Dr. Chris Shoemaker, un medic de familie din Toronto, Canada și membru al Colegiului Medicilor de Familie din Canada (CCFP).

Citește și: Prefectul județului Argeș:”Perioada sărbătorilor de iarnă nu trebuie să fie un coșmar pentru oameni și pentru animale”

Summitul internațional a fost organizat anul acesta la București, prin intermediul partidului AUR. Pandemia de Covid-19 a dus până acum la aproape 7 milioane de decese pe tot globul.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro