Thursday, September 28, 2023
Home Sport Sport nautic pe Lacul Ciuperca din Tulcea, prin aplicație. Cum funcționează sistemul

Sport nautic pe Lacul Ciuperca din Tulcea, prin aplicație. Cum funcționează sistemul

by admin

Pasionații de sporturi pe apă pot încerca acum o nouă activitate, pe Lacul Ciuperca, din Tulcea.

Echipamentul poate fi închiriat prin intermediul unei aplicații. Este vorba despre un proiect finanțat prin fonduri europene.

O idee care s-ar putea extinde și în alte zone din țară, chiar și în Bucureşti. Primim toate detaliile acum, la iLike iT, de la Iulia Ionescu.

Este un sport accesibil, nu trebuie să ai o anume condiție fizică pentru a te bucura de această activitate. Se numește stand-up paddle.

Andrei Pata, cofondator: „Din fericire pentru noi, suntem primii din România care am adus acest concept în țară, în momentul de față sunt 7-8 astfel de soluții în Europa, noi fiind chiar primii din sud-estul Europei. A fost o idee comună, eu am reușit să concep toată arhitectura sistemului, sistemul nostru este conceput din mai multe aplicații software care funcționează laolaltă, avem un core solid, scris în Java, care gestionează toate aplicațiile în parte, avem o aplicație de administrare pe care o avem noi și putem să vedem toți utilizatorii pe care îi avem înregistrați, putem să vedem toate închirierile și mai multe detalii despre lockerul nostru, avem un locker fizic care este piesa de bază, care este amplasat pe plaja lacului Ciuperca din Tulcea și despre care putem spune noi, cu mândrie, că a adunat deja 350 de utilizatori în două luni”.

Mai multe detalii, în VIDEO.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro