Wednesday, March 22, 2023
Home Sănătate Starea de sănătate a lui Emily Burghelea s-a înrăutățit și a chemat preotul. Care este diagnosticul medicilor? ”Am apelat la soluția finală”

Starea de sănătate a lui Emily Burghelea s-a înrăutățit și a chemat preotul. Care este diagnosticul medicilor? ”Am apelat la soluția finală”

by admin

În urmă cu doar câteva ore Emily Burghelea, alături de soțul ei Andrei, și de micuța Amedeea petreceau clipe minunate, bucurându-se de prima zăpadă de anul acesta din București. Însă, în decursul zilei de astăzi, 29 ianuarie, lucrurile s-au înrăutățit și starea de sănătate i s-a degradat rapid, deși a apelat la toate doctoriile pentru a-și ameliora durerile. Îngrijorați peste măsură, aceștia au apelat și la ajutorul unui preot.

Emily Burghelea, pe mâna preotul, după ce niciun remediu nu a mai dat rezultat

”Febra laptelui” i-a dat mari bătăi de cap lui Emily Burghelea, și, de când a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta nu s-a putut bucura în întregime de noul membru al familiei.

În ultimele zile celebra influenceriță a ajuns ne nenumărate ori pe mâna medicilor, care, din păcate, nu au nicio soluție care să-i atenueze insuportabilele dureri.

Pentru că niciun remediu nu o mai ajută pe Emily Burghelea, Andrei, tatăl copiilor ei a apelat la soluția finală, a chemat un preot.

Am apelat la soluția finală. Am chemat un preot, iar lui Emily i-a revenit zâmbetul pe buze. Ne citește și pentru băiețel și facem și slujba de lăuzie!”, a povestit iubitul lui Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram.

”Emily se simte rău în continuare”

După venirea duhovnicului, Emily Burghelea s-a simțit mai bine, dar, la scurt timp stările de rău și-au făcut și mai tare simțită prezența, lucru care a determinat-o să meargă din nou la spital.

Emily se simte rău în continuare”, a mai spus soțul vedetei pe rețeaua personală de Instagram

Care este diagnosticul final al medicilor?

Proaspăta mămică și-a ținut comunicatea la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, și, adesea a ținut cont de sfaturile lor. Acum, deși, a primit mai multe mesaje prin care i se spunea să renunțe la alăptat, Emily Burghelea nici nu se gândește la această opțiune.

Chiar dacă ar fi scăpat de durerile și chinul prin care trece de câteva zile bune, ea susține că primii ani din viața copilului sunt esențiali. Alăptatul la rândul lui este foarte important pentru sănătatea bebelușului, la care se mai adaugă, spune ea, și conexiunea emoțională dintre mamă și copil.

Am lăsat lăptic acasă, bebe e la mami soacră, Ame e cu Andrei se plimbă în jurul spitalului, mie îmi e răuț. Așteptăm analizele, nu știu ce se întâmplă. Parcă nu îmi mai revin, când zic gata, sunt bine… cad iar”, a mărturisit Emily Burghelea, de pe patul de spital, pe pagina sa de Instagram.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro