Thursday, September 21, 2023
Home Sport Student Sport Alba Iulia, weekend încărcat alături de Miodrag Belodedici

Student Sport Alba Iulia, weekend încărcat alături de Miodrag Belodedici

by admin

Conform ultimelor informații, ACS Atomic Blaj a fost afiliat, în 12 septembrie, la Federația Română de Baschet. Clubul recunoscut pentru activitatea la nivelul voleiului juvenil face un pas în față în alt sport, baschetul, noul antrenor fiind albaiulianca Andreea Ioana Beldian (27 ani, produs al LPS Alba Iulia).

De asemenea, Clubul Sportiv Atomic Blaj și Compania Apidava Blaj au anunțat demararea unui proiect ambițios care își propune promovarea și dezvoltarea baschetului juvenil la nivelul municipiului Blaj și al zonei Târnavelor, în vederea constituirii unor echipe competitive, care să participe, în viitorul apropiat, la competițiile organizate de FR Baschet.

În demersurile privind dezvoltarea secției de baschet a clubului, Atomic Blaj a încheiat un parteneriat cu LPS Alba Iulia, unul dintre obiectivele acordului fiind sprijinirea activității clubului blăjean în selecţia elevilor cu aptitudini în domeniul sportiv şi orientarea acestora spre sportul de performanţă.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din această toamnă, copiii din zona Blaj care doresc să practice baschetul se pot prezenta, alături de părinți, la antrenamentele ce se vor desfășura, începând de săptămâna trecută, marțea și joia, de la ora 18.00, în sala de sport a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”. Înscrierile se pot face, în intervalul respectiv, la sala de sport sau la numărul de telefon 0740/944.537, în afara zilelor de antrenament.

„Clubul Sportiv Atomic Blaj și Apidava și-au strâns mâinile și forțele pentru a pune Blajul pe harta baschetului juvenil din România. Partener al clubului nostru de mulți ani, Apidava, cel mai puternic și longeviv brand din Romania, producător de miere și produse cosmetice din miere, vine alături de secția noastră de baschet ca partener principal într-un proiect ambițios: promovarea și dezvoltarea baschetului juvenil la nivelul municipiului Blaj și al zonei Târnavelor, prin activități specifice sportului de masă și de performanță, cu dorința constituirii unor echipe competitive, care să participe în viitorul apropiat la competițiile organizate de FR Baschet. Din această toamnă, prin acest proiect comun, deschidem drumul copiilor din comunitatea noastră să practice baschetul, îndrumați de antrenori dedicați, respectând valorile în care credem și care ne-au făcut cunoscuți: seriozitate, empatie, dăruire, respect, colaborare și fairplay”, se arată în comunicatul Clubului Sportiv Atomic Blaj.

Cu o bogată experiență în baschetul de performanță, jucătoare în Liga Națională de Baschet feminin la cluburile CSU Alba Iulia, BC SIRIUS Târgu Mureș, Phoenix Constanța, BC Athletic Constanța, Universitatea Cluj, componentă a loturilor naționale de junioare și senioare de baschet feminin, alături de care a reprezentat România la Campionatele Europene EUSA, Andreea Ioana Beldian se alătură clubului nostru din această toamnă, precum și demersului comun cu Apidava pentru promovarea unui stil de viață sănătos, prin mișcare și alimentație sănătoasă, a mai transmis Atomic Blaj.

Sursa foto: Atomic Blaj

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Ultimele știri publicate în Ziarul Unirea

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro