Tuesday, March 21, 2023
Home Sănătate “Suntem nevinovați!”. Mesajul fraților Tate din închisoare. Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit / VIDEO

“Suntem nevinovați!”. Mesajul fraților Tate din închisoare. Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit / VIDEO

by admin
  • Mesajul fraților Tate din închisoare
  • Iată ce au declarat avocații celor doi!

Tribunalul București a decis astăzi, 20 ianuarie, ca frații Tate să rămână în arestul preventiv încă 30 de zile. Cei doi milionari sunt cercetați pentru trafic de persoane și viol. Avocații milionarilor au au făcut câteva declarații cu privire la dosarul celor doi.

Mesajul fraților Tate din închisoare

Frații Tate au transmis un mesaj din închisoare, iar aceștia au mărturisit că sunt nevinovați și speră ca justiția din România să demonstreze acest lucru.

Mesajul fraților Tate, transmis prin avocați: ”Suntem nevinovați și sperăm ca justiția din România să demonstreze acest lucru.”.

”Astăzi am avut cererea de prelungire a Parchetului, cererea de prelungire a arestului preventiv. O cerere pe care apărarea o consideră nejustificată și total exagerată, mai ales în condițiile în care susținem în continuare că materialul probator lipsește cu desăvârșire în această cauză.

Trebuie să punctăm că după parcurgerea tutoror actelor și a întregului materiar de urmărire penală poziția noastră este fermă că nu există un asamblu probator. Frații Tate sunt arestați pentru ceea ce au spus în mediul online, nu pentru ceea ce efectiv au făcut în viața lor privată. Urmează să se judece alte două cereri de ridicare a sechestrului,”, au declarat avocații fraților Tate

Care este starea de sănătate a lui Andrew Tate

Starea de sănătate a lui Andrew s-a înrăutățit, iar milionarul a avut nevoie de intervenția medicilor. Avocatul celor doi susține că a Andreee Tate nu se folosește de acest lucru pentru a ieși din arest.

”Andrew are o stare de sănătate precară din cauza unei afecțiuni și mă opresc aici, clientul meu nu vrea să vorbesc despre asta, nici nu vrea să folosesc asta în apărarea lui. Că s-a agrevat starea lui de sănătate și a fost nevoit să meargă la spital, este adevărat. Nu se folosește de acest argument pentru a justifica o cerere de eliberare.”, a mai menționat avocatul celor doi.

Citește și: Andrew și Tristan Tate, încă o lună în închisoare. Decizia instanței

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro