Thursday, November 30, 2023
Home Internațional Surpriză de proporții! Englezii anunță că David de Gea și-a găsit echipă

Surpriză de proporții! Englezii anunță că David de Gea și-a găsit echipă

by admin


articol scris de Digi Sport
06.11.2023, 12:06

Manchester United vrea să-l readucă pe David de Gea, la trei luni după ce a renunţat la serviciile portarului, care nu a acceptat o scădere drastică a salariului său pentru a semna un nou contract cu gruparea de pe Old Trafford, informează presa britanică.

David de Gea, aproape de o revenire la Manchester United

“Diavolii” l-au luat în locul lui David De Gea pe camerunezul Andre Onana, pentru care le-au plătit 50 de milioane de euro celor de la Inter Milano, înaintea starului sezonului.

Oficialii Red Devils sunt îngrijoraţi acum că nu vor putea conta o perioadă mai lungă pe serviciile lui Onana, care urmează să participe cu selecţionata ţării sale la Cupa Africii pe Naţiuni (13 ianuarie – 11 februarie 2024).

Din acest motiv, Manchester United vrea să-i propună un acord pe termen scurt lui David De Gea, care nu şi-a găsit o nouă echipă după despărţirea de englezi şi este în continuare jucător liber, antrenându-se individual în aşteptarea unei oferte, precizează cotidianul The Sun.

În vârstă de 32 de ani, David De Gea a evoluat timp de 12 sezoane la Manchester United, alături de care a câştigat ultimul de titlu în Premier League din istoria acestei grupări, în sezonul 2012-2013, sub comanda legendarului manager Alex Ferguson.


Etichete:
manchester united
,
david de gea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro