Tuesday, November 28, 2023
Home Afacere Tânărul dublu licențiat, care A DAT LOVITURA în afaceri, la Londra, iar acum vrea să devină PRIMARUL unei comune băcăuane, ca să producă schimbarea la el acasă

Tânărul dublu licențiat, care A DAT LOVITURA în afaceri, la Londra, iar acum vrea să devină PRIMARUL unei comune băcăuane, ca să producă schimbarea la el acasă

by admin

Cosmin Ciubotaru, un tânăr în vârstă de 36 de ani, și-a propus revină în comuna natală, Oituz, județul Bacău, după aproape o viață trăită printre străini, timp în care și-a construit o carieră de succes. Mai întâi a făcut două facultăți în țară, apoi a dat lovitura în construcții, tocmai la Londra, unde deține o afacere de succes.

Cosmin Ciubotaru vrea să aducă acasă „know-how-ul” dobândit în Marea Britanie și să facă din Oituz o comună emblemă pentru județul Bacău, fapt pentru care a decis să candideze pentru funcția de primar, la alegerile locale de anul viitor, scrie Bacau.net.

Nu am fugit niciodată de muncă”, spune Cosmin, un tânăr care la nici 36 de ani are două facultăți la activ (la Brașov, „Silvicultură” și „Ingineria materialelor”), un master, dar și o afacere în construcții la Londra. 

Am învățat din mers, eu cred că adaptarea este cheia în lumea de azi. Am lucrat cu corectitudine și ambiție și, nu după multă vreme, am ajuns să coordonez o echipă de băieți pe șantier. Am făcut cursuri de specialitate și am obținut postul de Supervizor, poziție de responsabilitate în domeniul construcțiilor. Ulterior, mi-am deschis propria afacere, iar după 10 ani împliniți peste hotare pot să mă declar o persoană realizată financiar și împlinită pe plan familial”, spune oituzeanul, care crede că poate realiza multe și acasă, din postura de primar.

Pentru a-și realiza obiectivul de a câștiga primăria din localitate, în vara acestui an, Ciubotaru a făcut pasul în politică.

Articolul integral AICI

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro