Tuesday, November 28, 2023
Home Sport Tatăl lui Luis Diaz a fost eliberat de răpitorii din Columbia!

Tatăl lui Luis Diaz a fost eliberat de răpitorii din Columbia!

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 18:58

Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 18:58


Informația a fost confirmată și de cei de la Liverpool cu o postare pe rețelele de socializare cu tricoul lui Luis Diaz.


”Suntem încântați de vestea că tatăl lui Luis Diaz s-a întors în siguranță și le mulțumim celor implicați în eliberarea lui”, au transmis ”cormoranii” cu un comunicat oficial.


De asemenea, jurnalistul Fabrizio Romano a publicat o fotografie cu tatăl acestuia. Luis Diaz a fost informat în dimineața zilei de joi că tatăl său se va întoarce în siguranță acasă.


Luis Diaz i-a dedicat tatălui său ultimul gol marcat


Duminică, Luis Díaz i-a dedicat tatăl său golul marcat împotriva lui Luton, în prelungiri, dezvăluind un mesaj pe tricou: “Libertate pentru tata”. El a cerut apoi eliberarea tatălui său într-o declaraţie pasionantă postată pe reţelele sale de socializare. 


“Cu fiecare secundă, cu fiecare minut, temerile noastre creşc; mama mea, fraţii mei şi cu mine suntem disperaţi, angoasaţi şi fără cuvinte pentru a descrie ceea ce simţim. Această suferinţă se va sfârşi doar atunci când îl vom aduce acasă. 


Vă implor să îl eliberaţi imediat, respectându-i integritatea şi punând capăt acestei aşteptări dureroase cât mai repede posibil”, a transmis Diaz.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro