Saturday, September 30, 2023
Home România Teo Trandafir va prezenta o nouă emisiune

Teo Trandafir va prezenta o nouă emisiune

by admin

Teo Trandafir va avea o nouă emisiune, după ce show-ul ei de la Kanal D a fost scos din grilă. Noul proiect va începe pe 18 septembrie și se va difuza de la 16.00-19.00, de luni până vineri. Asta demonstrează că steaua lui Teo apune, mai ales că nicio televiziune nu se bate pentru ea.

Teo Trandafir se întoarce la radio, după ce show-ul ei de la Kanal D a fost scos din grilă. De pe 18 septembrie, vedeta va prezenta o emisiune la Radio Impuls cu Mihai Hînda. Postul Radio Impuls aparţine de acelaşi trust ca şi Kanal D, Doğan Media International SA.

Noul show al lui Teo se numește „Bară la bară” și se va difuza între orele 16.00-19.00. Prezentatoarea și Mihai Hînda au pregătit mari suprize pentru fani, dar și invitați de seamă. Vedeta a declarat că este foarte încântat de acest proiect. Ea este fericită că are ocazia să colaboreze cu Hînda, cu care are o relație specială de prietenie. Cel puțin așa spune Teo, care a dispărut din lumina reflectoarelor, iar noua postură pare că i-a fost oferită pentru ca ieșirea din scenă să nu fie așa dură.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne ştim de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită şi celor care ne ascultă. Abia aştept să începem de luni o călătorie frumoasă şi vă invităm să fiţi alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo.

Mihai Hînda a spus că este nerăbdător să înceapă emisiunea cu Teo. El a promis invitaţi, premii, hituri şi multe lucruri frumoase pentru ascultătorii Radio Impuls.

Mihai Hînda: „Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranţă unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei zece ani de radio. O să avem invitaţi, premii, hituri şi multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noştri! Suntem nerăbdători”.

Teo Trandafir a mai lucrat la radio

Teo a debutat în media ca prezentatoare de ştiri, la postul de radio 2M+, unde a prezentat apoi o emisiune împreună cu Cristin Tocan. Apoi, ea s-a dus în televiziune, la postul Tele 7abc, unde a prezentat emisiunea Bună dimineaţa, România!. În 2001 a început colaborarea cu Pro TV, unde a realizat de-a lungul anilor mai multe emisiuni de divertisment.

În 2009 a realizat emisiunea Teo Show, produsă de Local TV Network şi difuzată la peste 25 de staţii locale din toată ţara. Apoi, ea s-a întors la PRO TV pentru a juca în serialul „Pariu cu viața.” Din septembrie 2013, vedeta a colaborat cu Kanal D, unde a prezentat vreme de zece ani show-ul de divertisment care i-a purtat numele. Emisiunea de la KANAL D a fost scoasă de producători din grilă fără prea multe explicații, potrivit paginademedia.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro