joi, octombrie 17

Termoenergetica București va începe, în cursul nopții de vineri, 18 octombrie, spre sâmbătă, 19 octombrie, probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Probele se vor desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea conductelor, precum și lucrările desfășurate în diverse zone ale orașului, precizează sursa citată.

Probele la cald, făcute noaptea

Potrivit comunicatului, probele vor fi realizate în principal noaptea, având în vedere prognoza meteo din următoarele zile, care indică temperaturi în scădere.

Termoenergetica mai precizează că în sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic pentru căldură către clienți să nu fie afectată.

Probele de funcționare sunt menite să asigure echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare și să verifice funcționalitatea traseelor de alimentare.

Asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Compania mai amintește că asociațiile care doresc amânarea furnizării pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr.15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

Vremea în Capitală: temperaturi aproape de zero grade noaptea

Meteorologii anunță că, în intervalul 17-20 octombrie, vremea în Capitală va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 12…15 grade, iar cele minime de 2…3 grade, mai scăzute în zona preorășenească până în jurul valorii de zero grade.

Editor : B.E.

Acțiune.
Exit mobile version