Wednesday, March 22, 2023
Home Sport Thierry Henry și-a dat acceptul și va fi selecționerul unei forțe a Europei

Thierry Henry și-a dat acceptul și va fi selecționerul unei forțe a Europei

by admin

  • La Liga : Elche – Celta Vigo, vineri, 19:30, DGS 2

  • La Liga : Valencia – Cadiz, vineri, 22:00, DGS 2

Legendarul atacant al celor de la Arsenal și al naționalei Franței a analizat bine această variantă în ultimele zile și a luat decizia finală.

Henry a acceptat să preia naționala Belgiei

Jurnaliștii belgieni de la ”hln.be” anunță că Thierry Henry este gata să facă pasul către statutul de ”principal”, după două mandate ca ”secund” la naționala Belgiei: între 2016-2018 și 2021-în prezent, sub coordonarea lui Roberto Martinez.

Acum, ”elevul” pare pregătit să preia munca ”profesorului”. Pe ”Titi” nu îl interesează aspectul financiar, ci doar modul în care va fi regândit proiectul naționalei Belgiei. 

Este clar că ”Diavolii Roșii” au nevoie de o schimbare după eșecul total din Qatar, unde nu s-au putut califica în fazele eliminatorii.

Gusturile Transilvaniei au nevoie de încă un episod ca să-și spună toate poveștile. Prinde-l tot pe Digi World și Digi Online, azi de la 19:00.

Thierry Henry câștiga ca analist la Sky aproximativ 5 milioane de euro pe an. Acum, francezul este analist sportiv pentr CBS unde primește o sumă mai mică, dar tot de ordinul milioanelor de euro.

Belgienii anunță că Henry va primi un salariu mai mic decât cel avut de Roberto Martinez, care era remunerat cu 3 milioane de euro, dar acest lucru nu-l descurajează în niciun fel.

  • Cariera de antrenor a lui Thierry Henry este una relativ scurtă: două aventuri ca ”secund” al Belgiei și ”principal” la AS Monaco și Montreal Impact.

Lukaku și Alderweireld îl vor pe Henry selecționer

În ultimele zile, Romelu Lukaku și Toby Alderweireld, două nume grele din vestiarul Belgiei, și-au declarat public susținerea pentru Thierry Henry în cursa pentru postul de selecționer, fiind considerat persoana potrivită pentru a readuce strălucire naționalei.

Pentru mine, Thierry Henry  este următorul antrenor al Belgiei. Nu există nici o îndoială. O spun deschis, el trebuie să fie următorul selecționer. Are respectul tuturor jucătorilor, a câștigat totul. Știe să antreneze, știe ce trebuie să facem pentru a ajunge unde trebuie. El cunoaște echipa și staff-ul“, a declarat Romelu, citat de belganews.

Etichete: belgia , thierry henry , roberto martinez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro