Monday, March 20, 2023
Home Sănătate Ticy, probleme grave de sănătate. Cântărețul trebuie să se opereze pentru a 24 a oară: „M-am speriat!” / VIDEO

Ticy, probleme grave de sănătate. Cântărețul trebuie să se opereze pentru a 24 a oară: „M-am speriat!” / VIDEO

by admin
  • Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate
  • Cântărețul trebuie să se opereze pentru a 24 a oară

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ticy a precizat că trebuie să se opereze din nou, după ce el a mai fost supus la 23 de operații în trecut. Artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Ticy, probleme grave de sănătate

Întrebat ce s-a întâmplat și de unde au apărut aceste probleme, Ticy a declarat că a renunțat la fumat, iar de acolo au început toate probleme de sănătate pe care le are. În aceste momente el are colonul iritabil și trebuie să se opereze.

„Am renunțat la un viciu pe care îl aveam, la fumat și de atunci a început corpul să o ia un pic cam razna. M-am speriat, îți dai seama! Mă durea într-o parte, a început să mă înțepe și am crezut că am probleme cu ficatul, dar de fapt era colonul iritabil”, a mărturisit cântărețul.

Mai mult decât atât, celebrul artist a mai spus că nu apucă să mănânce, deoarece muncește foarte mult și din cauza faptului că mănâncă doar fast food a ajuns în această situație.

„Eu oricum aveam problemele mele dinainte și am început să ronțăi mai mult, să mănânc mai mult, plus că și programul nostru… faptul că eu nu prea am cum să încerc să mănânc mai sănătos. Termin pe la 12 sau la 1 noaptea, ce poți mânca altceva decât fast food? Și au început problemele iar, la un moment dat te sperii. M-am dus să îmi fac un RMN, la ficat”, a mai adăugat el.

Artistul are 23 de operații

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Ticy a mai spus că are 23 de operații, însă este nevoit să o facă și pe cea cu numărul 24, care va fi și ultima, căci așa i-au spus medicii.

„Am trecut printr-un număr foarte mare de operații și acum trebuie să trec iar. Cred că sunt 22 sau 23 de operații, dar asta este ultima pe care trebuie să o fac, că asta mi-au garantat medicii”, a spus artistul.

Citește și: Ticy, la un pas de o tragedie în propria casă. O inundație i-a distrus aproape toată locuința: “Nu aveam unde să stăm” / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro