Thursday, March 23, 2023
Home Sport “Titlul cu Universitatea Craiova sau un transfer în străinătate?” Ce răspuns a dat Andrei Ivan

“Titlul cu Universitatea Craiova sau un transfer în străinătate?” Ce răspuns a dat Andrei Ivan

by admin

  • Serie A: SalernitanaAC Milan, miercuri, 13:30, DGS 1

  • Serie A: InterNapoli, miercuri, 21:45, DGS 1

“Titlul cu Universitatea Craiova sau un transfer în străinătate?” Ce răspuns a dat Andrei Ivan

În ultimele zile s-a discutat despre plecarea lui Andrei Ivan de la Universitatea Craiova, însă atacantul a mers în cele din urmă cu oltenii în cantonamentul din Turcia. La aeroport, fotbalistul a vorbit despre situația sa, despre venirea lui Alexandru Ișfan, dar și despre numirea lui Eugen Neagoe pe banca echipei.

“Este al patrulea an pe care-l încep de ziua mea la Universitatea Craiova. Mereu, de ziua mea, am fost în cantonament. Sunt bucuros că sunt cu echipa și mai puțin că nu sunt cu fata mea și cu soția, dar o să treacă și acest cantonament și o să mă întorc la ele.

(n.r. Un titlu sau un transfer în străinătate?) Sincer, mi-aș dori să câștig titlul cu Universitatea și abia apoi să prind un transfer în străinătate. O să muncim aceste 11 zile în cantonament, am început tare de astăzi, să spun așa, de dimineață. Sper să avem o pregătire foarte bună și să ne reîntoarcem în cantonament mai tari.

(n.r. Despre Alexandru Ișfan) Este din zona mea, nu am jucat cu el niciodată, dar sper să ne înțelegem bine și să demonstrăm că putem să jucăm la Universitatea Craiova. Sper din suflet să fie anul nostru. În fiecare an am spus mereu că acesta e anul nostru, dar nu a fost. Sperăm să muncim cât mai mult în cantonament și să dăm totul pe teren.

Hai să faci cunoștință cu Imperiile Animalelor. Află cum supraviețuiesc, cum trăiesc și cum conviețuiesc pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la 21:00.

(n.r. Despre Eugen Neagoe) Avem un antrenor nou, încă nu l-am cunoscut așa bine pe mister, sper să facă treabă foarte bună la echipa noastră și să dăm totul pe teren”, a spus Andrei Ivan, la plecarea în cantonament.

Andrei Ivan, dorit în MLS

Oltenii l-ar putea pierde pe atacant, din nou, asta după ce clubul patronat de Mihai Rotaru l-a mai vândut o dată, în 2017, celor de la Krasnodar, pentru 3 milioane de euro.

Atacantul cu 17 selecții și un gol la echipa națională ar putea să ajungă în MLS, de unde există o ofertă venită pe adresa Universității Craiova, de 3 milioane de euro, exact aceeași sumă primită de olteni și acum 5 ani și jumătate, anunță Prosport.

În actuala stagiune, Ivan a avut probleme, inclusiv cu fostul tehnician, Mirel Rădoi, care l-a exclus din lot și l-a certat public pentru că “simulează prea des”. Între timp, Rădoi a plecat de la Craiova și a fost înlocuit cu Eugen Neagoe.

Atacantul a bifat 16 meciuri, 4 goluri și două pase decisive.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , andrei ivan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro