miercuri, octombrie 23

Aeroportul din Bruxelles Charleroi Sud a anulat toate zborurile cu plecare marți din cauza unei greve a personalului de securitate, au anunțat luni reprezentanții aeroportului, citați de Politico.

„Toate aterizările pe aeroportul din Charleroi vor fi menținute”, au adăugat reprezentanții aeroportului, cerându-le pasagerilor „să contacteze compania aeriană pentru a confirma zborul”.

Aeroportul a transmis că decizia anulării plecărilor de marți a fost luată din cauza grevei din sectorul de securitate și a „lipsei de personal care să asigure operațiunile de securitate”, menționând că siguranța nu poate fi garantată.

Reprezentanții aeroportului au precizat că se va „face tot posibilul pentru a reporni operațiunile… de miercuri”.

Este a treia grevă care a lovit al doilea cel mai aglomerat aeroport din Belgia în mai puțin de două luni, după greva surpriză care a paralizat aeroportul din Charleroi pe 12 septembrie și după acțiunea sindicatului de la 1 octombrie care a perturbat traficul aerian atât pe aeroportul din Charleroi, cât și pe cel din Bruxelles.

Aeroportul Charleroi, situat la aproximativ 60 de kilometri sud de Bruxelles, este folosit în special de companiile aeriene low-cost Ryanair și Wizz Air, cu un număr mic de zboruri operate acolo de Air Corsica și Pegasus.

Editor : A.P.

Acțiune.
Exit mobile version