joi, octombrie 10

Trei femei, suspectate de delapidarea a patru milioane de lei de la Teatrul Municipal „Lucia Sturdza-Bulandra” din București, au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, relatează News.ro. Două dintre ele sunt contabila-șefă și casiera insituției.

La data de 9 octombrie, polițiștii au efectuat percheziții în urma cărora trei femei în vârstă de 50, 53, respectiv 67 de ani au fost reținute într-un dosar care vizează suspiciuni de delapidare la Teatrul Municipal „Lucia Sturdza-Bulandra”, urmând ca acestea să fie prezentate în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

Contabila-şefă şi casiera instituţiei sunt bănuite că şi-ar fi însuşit 4 milioane de lei din banii teatrului cu ajutorul altei femei.

Potrivit Poliției Capitale, ar fi fost întocmite 10 registre de casă prin care s-ar fi dispus efectuarea a 160 de plăţi în numerar către 33 de colaboratori, în calitate de beneficiari ai veniturilor din drepturi de autor, fără ca aceste persoane să aibă încheiate contracte cu respectiva instituţie şi fără ca aceştia să primească sumele de bani, ori au primit sume considerabil mai mici decât cele menţionate în statele de plată.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version