joi, octombrie 24

Tyson Fury a dezvăluit că soţia sa, Paris, a suferit un avort spontan în şase luni de sarcină şi că a aflat adevărul abia cu o seară înainte de a pierde meciul de unificare pentru titlul mondial la categoria grea împotriva lui Oleksandr Usyk, în mai, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Fury a subliniat că pierderea copilului lor nu ar trebui să fie folosită pentru a scuza faptul că Usyk a câştigat meciul şi că principala sa preocupare a fost că nu a putut fi alături de soţia sa. „Ea a pierdut copilul în vinerea luptei, ceea ce a fost destul de greu”, a declarat Fury.

„Nu caut scuze, dar era însărcinată în şase luni. Nu este ca un mic avort spontan la început. Trebuie să dai naştere fizic unui copil mort, pe cont propriu, în timp ce soţul tău este într-o ţară străină. Nu am putut fi acolo pentru ea, în acel moment, şi asta este greu pentru mine”, a spus el.

Fury a recunoscut că, înainte de a primi vestea cutremurătoare a avortului spontan, a început să se teamă de ce e mai rău. „Când a spus că nu poate veni, am ştiut că este o problemă. De obicei, ea vine în săptămâna luptelor, dar a avut hipertensiune şi nu a putut veni. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi să îmi spună, dar nu a vrut. Aşa că am ştiut că era ceva rău. I-am spus fratelui meu: ‘A pierdut copilul’. Ea nu mi-a spus niciodată că a pierdut copilul, dar eu ştiam. Când m-am întors, am primit confirmarea inevitabilă, dar a ţinut asta pentru ea”, a precizat Fury.

El a reiterat că tragedia lor personală nu ar trebui să fie legată de pierderea sa în faţa lui Usyk. „Nu este o scuză. Eu sunt un om de onoare. Fac ceea ce trebuie să fac atunci când sunt în ring. Nu mă gândesc la astfel de lucruri atunci când sunt în acea luptă. Nimic din afara ringului nu contează, nu există nicio emoţie. Te gândeşti la toate lucrurile astea după aceea”.

Meciul revanşă dintre Fury și Usyk va avea loc la Riad, Arabia Saudită, pe 21 decembrie.

Editor : B. G.

Acțiune.
Exit mobile version