Sunday, October 1, 2023
Home România Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș

Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș

by admin

Un bărbat de 40 de ani din Timişoara a fost găsit mort, luni seară, în propria locuinţă. Se pare că s-a electrocutat în timp ec făcea duș.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Bărbatul locuia singur într-un apartament din Timişoara și s-a electrocutat, după ce a intrat în baie să facă un duş, potrivit anchetatorilor.

Cel mai probabil, instalaţia cu care încălzea apa era defectă, însă acest lucru îl vor stabili poliţiştii criminalişti.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit dosar penal.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor de urmare”, a mai precizat IPJ Timiş.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro