Thursday, September 28, 2023
Home Sport Un fotbalist din Liga 1 se recuperează la baza FCSB-ului: “Le mulțumesc că m-au primit”

Un fotbalist din Liga 1 se recuperează la baza FCSB-ului: “Le mulțumesc că m-au primit”

by admin


articol scris de Digi Sport
07.09.2023, 08:06

FCSB a obișnuit de-a lungul timpului să primească mai mulți sportivi la baza din Berceni, iar ultimul dintre aceștia este George Merloi, de la FC Voluntari.

Fotbalistul  începuse foarte bine campionatul, însă s-a accidentat în meciul cu Rapid, scor 2-1, din etapa a patra, și va fi indisponibil aproape tot restul sezonului. 

Merloi se recuperează la baza FCSB-ului: “Le mulțumesc că m-au primit”

George Merloi s-a operat în Italia, iar în aceste momente se recuperează la baza sportivă a celor de la FCSB. Fotbalistul celor de la FCSB a dezvăluit în cât timp va reveni pe teren, dar și că va mai suferi o nouă intervenție chirurgicală în lunile următoare.

“Operația a fost făcuta în Italia, la profesorul Marian, unul dintre cei mai buni ortopezi din lume. După operație, a vent la mine și mi-a zis că a decurs totul ok și că termenul o să fie mai scurt decât cel inițial. O să mai urmeze o operație.

Sper ca în cel mai scurt timp, 5-6-7 luni, să mă întorc. Viața este plictisitoare. Mă trezesc și merg la recuperare, la baza celor de la FCSB. Le mulțumesc pe această cale pentru că m-ai primit și lui Ovidiu Kurti. Stau câteva ore și mă întorc acasă, văd meciuri, filme, citesc o carte”, a spus Merloi, la Digisport.ro.

George Merloi a vorbit despre accidentarea gravă

La aproximativ o lună după ce a suferit accidentarea gravă, Merloi a oferit un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul căruia a detaliat ce a simțit în momentul cu pricina, dar și ulterior. 

“Aveam o dorință foarte mare să joc acel meci și a venit acea fază. Și acum stau și râd cu mister și colegii, a fost o fază în care nu trebuia să fiu eu acolo, să recuperez, trebuia să fiu în zona mea și să aștept.

Dar excesul de adrenalină de atunci m-a făcut să vreau să recuperez mingea aia. Toată lumea știe că nu sunt genul care să bage alunecări. Stați puțin, că mă ia cu emoții când revăd faza.

A fost o durere pe care n-am mai simțit-o de când joc fotbal, am simțit că mi-a amorțit tot piciorul pe loc. Le ziceam: ‘Bă, s-a rupt’. Am plâns, l-am chemat pe tata, că era în tribună, și când am văzut am început să plâng. Era destul de nasol.

Multe gânduri îmi treceau prin cap, negative. Chestiile astea te întăresc în viață. Dacă mi s-a întâmplat, poate a fost cu un scop. Gânduri, țipete, supărări… Acum nici nu poți să știi când e mai bine să ți se întâmple.

M-am tot gândit, dar n-am găsit răspunsul. Prima noapte a fost cea mai grea, dormeam 3 minute, mă trezeam. De durere și stres.

Chiar într-o seară dormeam și am avut un coșmar, am visat faza și m-am trezit speriat, transpirat. Cred că m-am uitat de 300 de ori la fază, am văzut-o și în slow motion”, a povestit Merloi. 


Etichete:
superliga
,
voluntari
,
fcsb
,
merloi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro