marți, octombrie 1

O femeie din Dubai a susținut că soțul ei i-a cumpărat o insulă pentru a putea purta bikini în siguranța și intimitatea propriei lor plaje. Influencerul a distribuit un videoclip al insulei, dar a refuzat să spună exact unde este. Insula ar fi costat 50 de milioane de dolari, arată The Independent.

Soudi Al Nadak, în vârstă de 26 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip cu insula privată pe care soțul ei i-a cumpărat-o, scriind: „POV: Ai vrut să porți bikini, așa că soțul tău milionar ți-a cumpărat o insulă”.

Soudi, născută în Marea Britanie, este căsătorită cu omul de afaceri Jamal Al Nadak din Dubai și se descrie ca fiind o „gospodină cu normă întreagă”. Cuplul s-a cunoscut când studiau în Dubai iar cei doi s-au căsătorit în 2021.

Cu peste 336.000 de urmăritori pe Instagram, tânăra își prezintă pe rețelele sociale stilul ei de viață extravagant. Ea are o serie de videoclipuri intitulate „Cât de mult a cheltuit soțul meu milionar pe mine în această săptămână”, cheltuind cel puțin între 50.000 și 1 milion de dolari.

Soudi a postat recent un videoclip de la nunta sa, scriind: „A trebuit să mă căsătoresc în afara culturii mele pentru că am refuzat să plătesc la întâlniri și accept doar aur ca dar”.

Într-un interviu, ea a vorbit despre dorința lor de a cumpăra o insulă ca investiție. Ea a spus că insula a fost cumpărată pentru 50 de milioane de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„A fost ceva ce căutam să facem de ceva timp pentru investiții și soțul meu vrea să mă simt în siguranță pe o plajă, motiv pentru care a cumpărat unul”, a declarat ea pentru Hindustan Times.

„Din motive de confidențialitate, nu împărtășim locația exactă, dar este în Asia și a costat 50 de milioane de dolari”.

Comentariile la postarea ei variază de la neîncredere la critici directe față de faptul că își etalează averea.

Editor : I.B.

Acțiune.
Exit mobile version