Saturday, September 30, 2023
Home Sport Un jucător român, remarcat de scouterii lui Manchester United și PSG, după meciul cu Kosovo: “În echipa României e el și restul!”

Un jucător român, remarcat de scouterii lui Manchester United și PSG, după meciul cu Kosovo: “În echipa României e el și restul!”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 23:55

Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 15:35


Cunoscutul impresar sârb Zvonko Milojkovic, care i-a adus în Liga 1 pe Vladimir Bozovic, Vojislav Vranjkovic, Bogdan Planic, Stoian Vranjes și Novak Martinovic, crede că un singur “tricolor” poate ajunge la cel mai înalt nivel. În opinia sa, Radu Drăgușin (21 de ani) se va vinde pe o sumă mare în următoarele două perioade de mercato.


“Problema naționalei României e că aveți un singur jucător adevărat”


Cred că victoria României e normală, mai ales că Kosovo l-a avut eliminat pe Muriqi. Era normal să câștigați. Problema naționalei României, din punctul meu de vedere, e că aveți un singur jucător adevărat. E el și restul. Și jucătorul ăsta de clasă e Drăgușin. E un jucător de top, părerea mea.


Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia avem scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United și unul de la PSG. Au fost șocați când l-au văzut pe Drăgușin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu și mi-au zis că nu mă intereseză pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu știau că există așa ceva în România. 


“El e tipul de jucător sârb, de obicei fotbaliștii români sunt de un alt profil”


El e tipul de jucător sârb – înalt, forțos, agresiv – de obicei fotbaliștii români sunt de un alt profil. Băiatul ăsta, pentru mine, din România, la momentul ăsta, e numărul unu. El e numărul unu și apoi vin restul. Are toate calitățile și are doar 21 de ani. E un jucător incredibil și, spun eu, în mercato din ianuarie, maxim iunie, va ajunge la o echipă de top din Europa. Sunt convins 100% de asta și cred că o să fie și un preț mare de tot. Dacă aveam un așa jucător în Serbia, costa minim 20-30 de milioane și se vindea în câteva secunde. 


“Experți de doi lei aveți acolo, pe cuvântul meu!”


Are toate calitățile necesare pentru un stoper: viteză, forță, înălțime, musculatură, agresivitate, mentalitate, calm, stă bine tactic. Asta se vede cu ochiul liber și nu știu cum experții români nu văd asta, chiar l-au atacat. Experți de doi lei aveți acolo, pe cuvântul meu! Poate să se supere cine vrea, dar nu mă interesează.


Poate e invidia, poate e altceva, nu știu. Un jucător de top se vede după două minute. Pentru mine, rezultatul nu are importanță. Sigur, nu e tenis, ca să joci singur, sunt 11 jucători pe teren, dar când cineva e bun îți sare imediat în ochi”, a declarat Milojkovic pentru Sport.ro.   


Foto – Gabriel ChireaAți putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro