Thursday, September 21, 2023
Home Tehnologie Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare, într-o pădure

Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare, într-o pădure

by admin

In articol:


Bărbatul era profesor de tehnologie. A ales să își curme viața într-un mod tragic, împușcându-se cu arma de vânătoare pe care o deținea, într-o pădure dintre două localități, din județul Botoșani.

O colegă a raportat dispariția bărbatului

Trupul profesorului de tehnologie, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit miercuri, în pădurea aflată între două localități din județul Botoșani, după ce o colegă a alertat autoritățile.

Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare[Sursa foto: monitorulbt.ro]

Colega profesorului de tehnologie mergea spre liceu când a văzut mașina bărbatului parcată în dreptul pădurii. La amiază, la întoarcerea de la liceu, colega profesorului a observat mașina parcată în același loc și, alarmată de absența acestuia de la liceu, a alertat autoritățile.

La fața locului au ajuns autoritățile care au găsit trupul bărbatului în pădure. Din păcate, au constat decesul profesorului.

Se pare că acesta a parcat mașina, a mers câțiva pași în pădure, după care ș-a împușcat mortal cu arma de vânătoare pe care o deținea. Arma de vânătoare se afla lângă trupul neînsuflețit al bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Citeste si: Simona Halep, atacată de vedetele tenisului mondial „E o dezamăgire atât de mare” Ce mesaj i-a transmis Serena Williams- kanald.ro

Citeste si: „Să-ți zâmbească sufletul de bucurie” Iulia Vântur, mesaj emoționant, după ce s-a zis că e însărcinată. Cu un buchet de flori în mână, blonda radiază de fericire- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Pasager aruncat de pe feribot, acuzații de crimă. Victima avea bilet valid și voia să ajungă acasă

Deținea legal o armă de vânătoare

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a concluzionat că bărbatul în vârstă de 51 de ani, profesor de tehnologie, deținea legal o armă de vânătoare.

“Astăzi, în jurul orei 14:00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe marginea drumului național D.N. 29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă.

Bărbatul, profesor de tehnologie, s-a împușcat cu arma de vânătoare, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-o pădure din Botoșani.

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

În urma deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului.

Citeste si: „Două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou în proces- kfetele.ro

Citeste si: Deea Maxer a suferit un accident în timpul unui eveniment. Cum se simte vedeta- radioimpuls.ro

Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Citește și: VIDEO- Trei oameni și-au pierdut viața după ce un Duster a fost spulberat de tren, la Buzău. Șoferul, singurul supraviețuitor „Am dat cu trenul peste el”

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro