Tuesday, November 28, 2023
Home Afacere Un salariu pe zi. Un consultant în afaceri câştigă între 2.200 şi 2.600 de euro…

Un salariu pe zi. Un consultant în afaceri câştigă între 2.200 şi 2.600 de euro…

by admin

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Un consultant în afaceri este un profesionist specializat care oferă servicii de consultanţă pentru organizaţii pentru a le ajuta să abordeze diverse aspecte legate de afacere şi să îmbunătăţească performanţa lor.

Un angajat pe poziţia de consultant în afaceri are un salariu care variază, în medie, între 2.200 şi 2.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un consultant în afaceri este un profesionist specializat care oferă servicii de consultanţă pentru organizaţii pentru a le ajuta să abordeze diverse aspecte legate de afacere şi să îmbunătăţească performanţa lor prin implementarea unor procese şi a unor sisteme informatice integrate. Candidaţii potriviţi colaborează strâns cu echipele de proiect, rezolvând tichete de suport tehnic şi având cunoştinţe de ERP, analiză de business, SQL/PL-SQL şi limba engleză avansată. Oferta salarială este între 2.200 şi 2.600 euro net”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime şi bonusuri, abonament medical privat, program flexibil şi posibilitatea de a lucra remote, traininguri şi cursuri de specializare.

În prezent, 82 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în afaceri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi la nivel internaţional. Ramona Cornea

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro