Tuesday, February 7, 2023
Home Divertisment Vasile Niculae, fostul rapidist care lucrează în ”paradisul” din Qatar. ”O cameră costă 10.000 de dolari pe noapte”

Vasile Niculae, fostul rapidist care lucrează în ”paradisul” din Qatar. ”O cameră costă 10.000 de dolari pe noapte”

by admin

  • Liga 1: HermannstadtCFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniFCSB, joi, 19:00, DGS 1

Vasile Niculae, fostul rapidist care lucrează în ”paradisul” din Qatar. ”O cameră costă 10.000 de dolari pe noapte”

Galerie Foto

Niculae și-a adus aminte de perioada petrecută în Giulești, mai ales că a avut ocazia de a lucra alături de nume importante din istoria giuleștenilor, dar nu numai.

”Am fost acolo, la Rapid, din 1982 și mai apoi am făcut parte din perioada de glorie a clubului, din perioada 1993 și până în 1997 când a venit domnul Mircea Lucescu.

Am făcut parte din lot, eram al treilea portar, am avut numai nume sonore în fața mea, precum Leo Toader, Florin Tene, Vintilă, Bratu și Bogdan Stelea”, a spus Niculae, într-o intervenție prin Skype, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

În prezent, Niculae are multă treabă cu ocazia Mondialului din Qatar. La hotelul unde este angajat sunt cazate multe familii ale unor fotbaliști celebri angrenați la turneul final, dar și alți oameni potenți financiar.

Românul lasă de înțeles că nu oricine se poate caza la hotelul la care lucrează, mai ales că o cameră costă 10.000 de dolari pe noapte.

”De 11 ani sunt în Qatar și sunt director de recreation leisure, ceea ce înseamnă sport, fitness, la Banana Island Resort Doha, un resort de cinci stele. Acum avem printre clienți numai top VIP.

Sunt familiile multor fotbaliști din naționalele Spaniei, Franței, a Belgiei, mulți oameni potent financiar, care-și permit să achite 10.000 de dolari pe noapte.

Este cel mai scump resort din Doha”, a mai spus Niculae.

Vasile Niculae: ”Suntem la o jumătate de oră de mers cu barca”

Chestionat de ce selecționatele prezente la Mondial nu au apelat la serviciile acestui resort, Vasile Niculae a replicat: 

”Suntem la o jumătate de oră de mers cu luxury boat de oraș. Se pleacă spre noi din Doha chiar din zona Fan Festival. Ajungem în 30 de minute cu barca.

De aceea, echipele de fotbal ne-au evitat, pentru că suntem oarecum peste mână. Dar altfel este un hotel extrem de căutat”, a mai precizat fostul portar, la Digi Sport.

Banana Island Resort pune la dispoziție o plajă privată de 800 de metri, centrul spa Anantara, 9 restaurante și o piscină în stil lagună. Pentru divertisment, oaspeții au la dispoziție un cinematograf. Proprietatea este elegantă și decorată în stil arăbesc. Are vedere la Marea Arabiei. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat, minibar și zonă de relaxare în aer liber. Vilele sunt prevăzute cu living mare.

În apropiere de proprietate sunt disponibile un teren de golf și un teren de tenis. Pentru divertismentul oaspeților mai tineri, proprietatea oferă cluburile Cool Mint Children’s Club și Peppermint Teens, care pun la dispoziție o varietate de jucării și jocuri interactive.

Etichete: cupa mondiala qatar 2022 , vasile niculae , vasile niculae digisport , cazare cupa mondiala qatar 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro