Monday, March 20, 2023
Home Sport Victor Becali a spus ce șanse sunt ca Pisa să-l cumpere pe Moruțan de la Galatasaray încă din această iarnă

Victor Becali a spus ce șanse sunt ca Pisa să-l cumpere pe Moruțan de la Galatasaray încă din această iarnă

by admin

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Victor Becali: “Galata vrea să tragă și să scoată cat mai mult pe el”

Prestațiile lui Moruțan i-au convins pe oficialii celor de la Pisa, care ar fi înaintat o ofertă în valoare de 3.5 milioane de euro pentru transferul definitiv al românului încă din această iarnă.

Cu toate acestea, Galatasaray le forțează “mâna” italienilor și vrea să mai aștepte până la finalul sezonului, atunci când italienii trebuie să scoată din buzunare 5.5 miloane de euro pentru a activa clauza de transfer stabilită în momentul împrumutului.

“(n.r. dacă se întâmplă ceva cu Moruțan în această iarnă) Nu cred. Ei (n.r. cei de la Pisa) au opțiune în vară. Nu cred că se va întampla nimic acum. Galata vrea să tragă și să scoată cat mai mult pe el. Se pot întampla multe lucruri în ultimele zile. El a fost adus la Galatasaray de Terim.

Știți cum e în Turcia, vine presedintele și aduce un alt antrenor, schimbă garnitura. Așa e peste tot acolo. Îi merge bine la Pisa. Daca promovează echipa, cine știe ce se poate întampla. Probabil va fi activată acea opțiune” a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.

Pisa, ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Potrivit informațiilor venite din Italia, Pisa a făcut o primă ofertă oficială celor de la Galatasaray pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruțan: 3,5 milioane de euro.

Fotbalistul are o clauză de transfer definitiv în vară, de 5,5 milioane de euro, care se poate activa doar în anumite condiții: dacă Pisa promovează sau dacă Moruțan bifează un anumit număr de meciuri și minute jucate.

Pentru a nu mai depinde de aceste clauze, Pisa încearcă să-l transfere încă de pe acum pe Moruțan. În ciuda faptului că întâmpină anumite probleme financiare, Galatasaray nu este dispusă să renunțe acum la Moruțan și așteaptă să primească mai mult în vară.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.de.
  • În acest sezon de Serie B, Moruțan a jucat în 18 meciuri, a marcat de 5 ori și a pasat decisiv de 7 ori.

Etichete: galatasaray , victor becali , pisa , olimpiu morutan , transfer morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro