luni, septembrie 23

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunțat că a intrat în partidul AUR, pe listele căruia va candida la alegerile parlamentare, și că îl va susține pe George Simion la prezidențiale.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților”, a declarat Gigi Becali duminică pentru publicația Fanatik.

De altfel, patronul FCSB a mers duminică împreună cu George Simion să ducă ajutoare la sinistrații din comuna Pechea, Galați, după inundațiile catastrofale care au afectat județul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În primăvară, înainte de alegerile europarlamentare, George Simion și Mihail Neamțu au mers acasă la Gigi Becali să-i ceară bani cu împrumut – 500.000 de euro – pentru finanțarea campaniei electorale. 

Patronul FCSB i-a refuzat însă, explicând că legea nu-i permite și a spus că „suflă și-n iaurt” după ce a făcut închisoare.

„Să vedem dacă le dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai este timp acum. Iar acum aș fi împrumutat AUR-ul cu 500.000 (de euro – n.red.) și după ce luau ei… Să vedem… că acum nu se poate. Să vedem vreo formulă. Să-l împrumut pe el, dar să vedem dacă e legal. Am spus «eu suflu în iaurt», să vedem dacă e legal să-l împrumut pe Mihai Neamțu și el să-și finanțeze campania. Vedem, să găsim soluții, dar am făcut pușcărie degeaba. Eu suflu în iaurt la orice chestie, să văd dacă e lege”, a declarat atunci Gigi Becali.

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version