luni, septembrie 30

Soldații ucraineni din Brigadai 92-a de asalt au distrus acum câteva zile 40 de vehicule inamice, în timpul unui asalt al forțelor rusești desfășurat lângă orașul Pishceane din zona Harkov.

Acest lucru a fost raportat de Iuri Fedorenko, comandantul companiei Achilles UAV din cadrul Brigăzii 92 Mecanizate, relatează Defense Express.

„Pe 2 septembrie, inamicul a încercat un asalt mecanizat în direcția Kupiansk, lângă Pishceane. Aproximativ 50 de unități de vehicule blindate rusești cu trupe se deplasau spre Kolesnikivka și Kruhliakivka. Brigada 92 a distrus și avariat 40 de piese de echipament militar”, se arată în comentariu.

El notează că 14 unități de echipament militar au fost distruse. Printre acestea s-au numărat 5 vehicule de luptă pentru infanterie (IFV), 3 tancuri, 1 transportor blindat de personal (APC). În plus, 26 de unități de echipament militar au fost avariate. Printre acestea s-au numărat: 10 tancuri, 10 vehicule de luptă pentru infanterie (IFV) și 1 vehicul blindat de recuperare (ARV).

Ca de obicei, serviciul media al Armatei ucrainene a realizat un videolclip cu sceneșe fierbinți ale bătăliei. De menționat că eliminarea acestor unități ale armatei ruse nu a putut fi verificată indeopendent.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : S.S.

Acțiune.
Exit mobile version