miercuri, octombrie 23

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a respins acuzațiile venite dinspre PNL, care susține că președintele PSD își dorește să intre în turul doi al alegerilor pezidențiale cu George Simion și că va direcționa o parte din voturile sale către liderul AUR. „O tâmpenie mai mare n-am auzit”, a spus Marcel Ciolacu miercuri dimineață, la DigiFM.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Eu mi-aș dori foarte mult în turul doi să intru cu Nicolae Ciucă”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre acuzațiile PNL.

El a amintit de Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, despre care s-a spus că a ajuns europarlamentară prin metoda voturilor redirecționate de la alți candidați.

„Eu o tâmpenie mai mare n-am auzit (despre acuzațiile PNL – n.r.). Acest procedeu, în poveștile politice românești, s-a folosit când a ieșit doamna EBA (Elena Băsescu – n.r.) europarlamentar și-mi aduc aminte că a fost făcut de președintele Traian Băsescu, fiindcă era vorba de fiica domniei sale. Ce treabă are PSD-ul cu asta?”, a declarat Marcel Ciolacu la DigiFM.

Președintele PSD a mai spus că acuzațiile PNL ascund de fapt „incapacitatea” lui Nicolae Ciucă de a ajunge în turul doi al alegerilor.

„În primul rând, nu s-au înființat biroulrile electorale. Deci eu o să vorbesc cu… oamenii din PSD… Bun, câte voturi se strâng? 100.000? 200.000? 380.000, teoretic, dacă toată lumea… Ar fi o disciplină de fier. O tâmpenie. Cu adevărat, în timpul campaniilor electorale mai apar și idioți utili. Ca să schimbi cumva incapacitatea ta de a ajunge în turul doi și să găsesști un motiv plauzibil, domne, de ce n-am ajuns eu în turul doi, uite, domne, a avut un plan secret Ciolacu. Repet, dacă e secret, noi vorbim de el. Eu știu că de lucrurile secete nu vorbești”, a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că se fac demersuri astfel încât în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale să ajungă liderii PSD, Marcel Ciolacu, şi AUR, George Simion. Potrivit lui Ciucă, o astfel de situaţie nu este doar „dorinţa” PSD, ci şi a Rusiei.

„Noi putem să vedem ce s-a întâmplat după decizia Curţii Constituţionale de eliminare, la masa verde, a unui contracandidat pe linia de electorat a partidului AUR. În acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul doi să intre liderul PSD şi liderul AUR. Este opţiunea şi dorinţa PSD, ştiind că doar în această formulă ar putea să câştige. Din păcate, după toate cele ce vedem că s-au întâmplat şi în Republica Moldova, nu este doar dorinţa lor, este şi dorinţa Rusiei, motiv pentru care consider că cetăţenii României trebuie să fie cât se poate de atenţi la ceea ce ne dorim în continuare”, a declarat Nicolae Ciucă.

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version