Thursday, March 23, 2023
Home Sport Video Exclusiv | Andrei Cristea a povestit cum l-a cunoscut pe un star al lui Inter: ”Mi s-a părut că e Hagi cu piciorul drept!”

Video Exclusiv | Andrei Cristea a povestit cum l-a cunoscut pe un star al lui Inter: ”Mi s-a părut că e Hagi cu piciorul drept!”

by admin

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Cei doi au fost coechipieri la Karlsruher în perioada 2011-2012, iar fotbalistul român a mărturisit că a fost impresionat de internaționalul turc pe care l-a numit ”Hagi cu piciorul drept”.

Cum l-a cunoscut Andrei Cristea pe Hakan Calhanoglu

Cristea și Calhanoglu au devenit apropiați în acea perioadă, însă după plecarea fostului fotbalist român de la Karlsruher, în 2012, cei doi nu au mai ținut legătura.

Hakan Calhanoglu și-a început cariera la Mannheim, însă a mai evoluat în Germania pentru formații precum Karlsruhe, Hamburg și Bayer Leverkusen. În 2017, Calhanoglu a făcut pasul în fotbalul italian și a semnat cu AC Milan. Fotbalistul turc a devenit un jucător important pentru rossoneri, însă, în 2021, i-a ”trădat” pe ”diavoli” și a semnat cu rivala Inter, lucru pentru care a fost aspru criticat.

A ajuns fotbalist mare, e vorba de Hakan Calhanoglu. Am jucat cu el la Karlsruher, era un copil. Avea 17 ani când a venit la echipă. De la primul antrenament mi s-a părut că este Hagi cu piciorul drept, un jucător extraordinar între linii, al doilea vârf cum se spune.

M-a impresionat, avea o acuratețe în lovirea mingii, o coordonare extraordinară și un caracter foarte frumos. Eram vecini și de multe ori îl duceam la antrenament. Îmi povestea că avea niște probleme cu o echipă din Turcia, dacă nu mă înșel Trabzonspor, semnase al doilea contract, fapt pentru care a și fost suspendat ulterior, în perioada în care era la Hamburg, dar un jucător extraordinar.

Cariera pe care a făcut atât în Germania, la Leverkusen, la Hamburg, cât și în Italia, la Milan, la Inter, nu e întâmplătoare. Rămânea foarte des după antrenament. Era unul dintre puținii care rămâneau. Își perfecționa tehnica, era și foarte tânăr. Mi-a plăcut foarte mult de el, era un băiat extraordinar.

Am încercat să îl caut, am fost la un meci Fiorentina – Milan, am vorbit un pic cu el, dar nu am mai rămas în contact. El era și foarte tânăr, era un tip retras, dar promitea foarte mult. A ajuns să joace 75 de meciuri la naționala Turciei, are aproape 200 de meciuri în Serie A, un jucător care are undeva la 26 de ani. E o carieră impresionantă”, a povestit Andrei Cristea la emisiunea Fotbal European.

VIDEO Andrei Cristea a povestit cum l-a cunoscut pe Hakan Calhanoglu

Etichete: inter , andrei cristea , hakan calhanoglu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro