Sunday, October 1, 2023
Home Sport Video Exclusiv | Atac dur la adresa lui Elias Charalambous: ”Cum să aibă A3 de la FCSB ofertă de la Lyon?”

Video Exclusiv | Atac dur la adresa lui Elias Charalambous: ”Cum să aibă A3 de la FCSB ofertă de la Lyon?”

by admin


articol scris de Digi Sport
19.09.2023, 16:49

În urmă cu câteva zile, presa din Franța anunța că Elias Charalambous (42 de ani) se află pe lista celor de la Olympique Lyon pentru postul de antrenor principal.

Cu toate acestea, în cele din urmă, formația din Hexagon l-a numit pe Fabio Grosso.

Ionel Dănciulescu: ”Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon?”

În cadrul emisiunii Liga Digi Sport, moderatorul Dan Filotti a adus vorba despre zvonul potrivit căruia Elias Charalambous, antrenorul din acte de la FCSB a fost dorit pe banca tehnică a celor de la Olympique Lyon.

Reacția lui Ionel Dănciulescu a fost vehementă și a exclus din start această variantă. Ulterior, fostul atacant al lui Dinamo s-a dezlănțuit la adresa lui Charalambous, pe care l-a numit ”A3 de la FCSB”.

Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși.. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești.

Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea Liga Digi Sport.

Reacția lui Gigi Becali, după ce Elias Charalambous a intrat în vizorul lui Lyon

Este bine cunoscut faptul că Elias Charalambous a fost adus la FCSB în calitate de antrenor principal, doar pentru că Mihai Pintilii nu deține licență PRO, motiv pentru care nu putea sta pe banca echipei.

Cipriotul a fost numit la FCSB la finalul lunii martie, iar cu el pe banca tehnică, FCSB a ratat titlul de campioană a României și a fost eliminată în turul trei preliminar din Conference League.

Cu toate acestea, Charalambous se bucură în continuare de încrederea lui Gigi Becali, care, după ce s-a spus că cipriotul este dorit la Lyon, a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

Vă spun sincer, mutarea cea mai bună pe care am făcut-o este Charalambous. Nu doar că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.


Etichete:
olympique lyon
,
ionel danciulescu
,
gigi becali
,
elias charalambous
,
fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro